Winkel - Huur

Puntenburgerlaan 80 3812CG Amersfoort

Informatie aanvragen

€ 90,- per m² / jaar

Puntenburgerlaan 80 3812CG Amersfoort
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Puntenburgerlaan 80 in Amersfoort

Winkel - Huur
182 m2 - 394 m2

De winkel- of kantoorruimte bevindt zich direct naast het gezellige historische centrum van Amersfoort en is gelegen langs een looproute naar de A1-lokaties in het centrum. Voor de verhuur zijn beschikbaar maximaal zes geheel gerenoveerde en representatieve winkel-, kantoorruimten variërend vanaf circa 182 m² tot 212 m². Daarnaast behoort een samenvoeging van deze winkels ook tot de mogelijkheden, waardoor er één multifunctionele ruimte ontstaat van maximaal 394 m². Door de zeer royale frontbreedte van ruim 25 meter biedt de locatie uitstekende presentatiemogelijkheden.

Waar is het object gelegen?

De locatie is goed tot zeer goed bereikbaar, op loopafstand van het Centraal Station. De winkelruimte ligt aan de rand van het centrum, dichtbij het recent ontwikkelde nieuwe stadshart “Eemplein”. De locatie heeft een uitstekende ontsluiting richting de diverse uitvalswegen. Bovendien heeft de winkelruimte beschikking over ruime eigen parkeergelegenheid op het achtergelegen terrein.

Wat huur ik?

Voor de verhuur zijn beschikbaar maximaal zes geheel gerenoveerde en representatieve winkelruimten variërend vanaf circa 182 m² tot 212 m². Daarnaast behoort een samenvoeging van deze winkels ook tot de mogelijkheden, waardoor er bijvoorbeeld één multifunctionele ruimte ontstaat van maximaal 394 m².

Wat kost het?

De huurprijs is € 90,- per m2 per jaar, exclusief BTW.

Er wordt BTW over de huurprijs in rekening gebracht. Indien huurder géén met BTW belaste verhuur wenst, is huurder naast de huurprijs een afzonderlijke vergoeding aan verhuurder verschuldigd, ter compensatie van het nadeel dat verhuurder c.q. diens rechtsopvolger(s) lijdt dan wel zal lijden.

Parkeren

Eigen parkeergelegenheid, welke is gelegen direct achter de winkelruimte. Het parkeerterrein biedt plaats aan circa 17 parkeerplaatsen.

Waar mag ik het voor gebruiken?

De winkelruimte valt onder het geldend bestemmingsplan van de gemeente Amersfoort. De bestemming luidt Gemengde doeleinden waardoor detailhandel is toegestaan. Nadere informatie op aanvraag beschikbaar.

Hoe wordt de ruimte opgeleverd?

De ruimte zal casco worden opgeleverd, derhalve inclusief o.a.:
• Ruwe betonvloer;
• Onafgewerkte binnengevelwanden;
• Aansluitmogelijkheid op riolering ten behoeve van pantry, toiletten e.d;
• Basisvoorzieningen elektra;
• Kanalen ten behoeve van ventilatie en rookgasafvoer;

Meer informatie? Download dan de gratis informatiebrochure of neem direct contact op met sb.nl via 033- 456 23 63.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 90,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
394 m2
In units vanaf:
182 m2
Bouwjaar:
2001-

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (56), Soestdijk (gedeeltelijk) (22), De Bunt (20), Gote Haag (20), Hamershof (15), Beestenmarkt (8), Hof (8), Stadhuisplein (8), Chromiumweg (7), Coninckstraat (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Isselt (4), Vathorst (2), Calveen (1), De Kronkels (1), De Wieken Zuid (1), Soestdijkse Grachten (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Puntenburgerlaan 80 in Amersfoort.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Amersfoort? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt G. van Stellingwerfstraat te Amersfoort. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 394 m2 en ligt op Puntenburgerlaan 80 in Amersfoort.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen