Kantoor - Huur

Bruningweg 2 6827BM Arnhem

Informatie aanvragen

€ 395,- per maand

Bruningweg 2 6827BM Arnhem
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Bruningweg 2 in Arnhem

Kantoor - Huur
20 m2 - 2700 m2

Verschillende kantoorunits en werkplekken beschikbaar in dit kantorencomplex gelegen op bedrijventerrein het Broek nabij het centrum van Arnhem. Het kantoorpand heeft een uitstekende bereikbaarheid vanwege de verschillende uitvalswegen naar het centrum van Arnhem, de omringende dorpen en naar de op- en afritten van de A12 en de A325.

Het complex bestaat uit drie verdiepingen en een souterrain. De drie verdiepingen zijn opgedeeld in deels kantoren, deels grotere vergaderzalen annex opleidingslokalen, en bestaat verder uit nog nader (in overleg met huurder) in te delen ruimten. Afhankelijk van de behoefte van de huurder kan de ruimte nader worden ingedeeld en afgesplitst. Het souterrain is ingericht als kantine annex lunchroom en kan door huurders als zodanig gebruikt worden.

In totaal wordt er ruim 2.700 m2 BVO kantoorruimte aangeboden verdeeld over 3 verdiepingen. Het is tevens mogelijk om flexibele werkplekken en professioneel ingerichte kantoorunits vanaf 20 m² tot 250 m2 te huren. Bij deze flexibele werkplekken en kantoorunits is het tevens mogelijk om per dag, meerdere dagen per week of per maand te huren.

Algemeen

Metrages: variërend tussen de 20 m2 en de 700 m2 (voor de exacte mogelijkheden zie plattegrond)
Huurprijzen: vanaf € 395,- excl. BTW per maand of vanaf € 20,- excl. BTW per dag. EVENTUELE STARTERSKORTINGEN ZIJN BESPREEKBAAR

Als huurder van een kantoorunit krijgt u de beschikking over een groot aantal voorzieningen zoals

1. Algemene voorzieningen:
• Verwarming
• Elektra
• Water
• WIFI internet
• Er is een personenlift aanwezig
• Onderhoud van alle voorzieningen
• Desgewenst vaste parkeerplaats
• Veiligheidsdienst surveillance voor omgeving
• Schoonmaakdienst

2. Gemeenschappelijke ruimten met gebruik van:
• Toilet
• Keuken
• Receptie (tijdens kantooruren bezet)
• Spreekkamers
• Vergaderruimte annex opleidingslokalen

3. Gebruik van lunchcafé
• Met nette lunchkaart
• Ook te gebruiken voor eigen lunch

4. Extra mogelijkheden: Ideaal voor webshops
• Aanliggend bedrijfsruimte te huur
• Logistieke dienstverlening mogelijk
• Bezorgmogelijkheden door geheel Nederland
• 40-tal afhaalpunten door geheel Nederland

Aanvullende diensten

Naast de vele algemene voorzieningen waar u als huurder gebruik van kunt maken bestaat er bovendien de mogelijkheid om gebruik te maken van extra opslagruimte in de aangrenzende bedrijfsruimte. Voor meer informatie omtrent deze aanvullende diensten kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Optioneel

De mogelijkheid bestaat het huidige kantoormeubilair, zoals onder andere bureaus, stoelen en kasten, bij het gehuurde te betrekking zodat u geen onnodige investeringen hoeft te doen en direct kunt starten met ondernemen. Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Parkeren

Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig tegen een tarief van € 25,- excl. BTW per maand kunt u beschikken over een voor u gereserveerde parkeerplaats. Voorts is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Locatie

Het bedrijfscomplex is zeer goed bereikbaar zowel vanaf het centrum van Arnhem als vanaf de A12, het verkeersknooppunt Velperbroek, en vanaf de A325 via de Pleyroute. Het complex is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Een bushalte is direct tegen het pand gelegen.

Huurcondities

Huurprijzen: Vanaf € 395,- excl. BTW per maand of vanaf € 20,- excl. BTW per dag.
Huurkorting: Eventuele starterskortingen zijn bespreekbaar
Huurtermijn: Flexibele huurtermijnen
Servicekosten: Inbegrepen in de huurprijs
Aanvaarding: Per direct
Opzegtermijn: 1 maand (afhankelijk van de oppervlakte)

Voor meer informatie kunt u de gratis informatiebrochure downloaden of direct contact opnemen met de heer G.C.M. (Richard) Spekenbrink 06-53213667. Bij geen gehoor mevrouw A.M. (Gonnie) de Hoog 06-20251128

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 395,- per maand
Totale oppervlakte:
2.700 m2
In units vanaf:
20 m2
Beschikbaar per:
Op korte termijn mogelijk
Aantal bouwlagen:
1
Bouwjaar:
1981-1990
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Industrieterrein (48), Bedrijventerrein (47), Elst-Zuidoost (31), Stationsplein (29), Transvaalbuurt (29), Velp-Noord boven spoorlijn (12), Janssingel (19), Kronenburg (19), Weverstraat (17), Elden (16)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centerpoort Noord (32), De Aam (28), Westervoortsedijk (23), Beemd (10), Het Broek (15), Ijsseloord Ii (15), Centerpoort-Nieuwgraaf (11), Industriepark Kleefse Waard / Koningspley (9), Pannenhuis I (7), Technopark Mercurion (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Bruningweg 2 in Arnhem.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Arnhem? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Het Broek te Arnhem. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2700 m2 en ligt op Bruningweg 2 in Arnhem.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen