Kantoor - Huur

Simon Stevinweg 15 6827BS Arnhem

Informatie aanvragen

€ 50,- per m² / jaar

Simon Stevinweg 15 6827BS Arnhem
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Simon Stevinweg 15 in Arnhem

Kantoor - Huur
40 m2 - 960 m2

Algemeen

Het bedrijfsverzamelgebouw waar deze bedrijfsruimte en/of kantoorruimte deel van uitmaakt is eind 2008 opgeleverd. Momenteel zijn er nog slechts twee ruimte beschikbaar;

• Simon Stevinweg 15b; (803 m2 kantoor / showroom op 1e verdieping) is nog niet ingevuld.
• Simon Stevinweg 15c; (120 m2 bedrijfsruimte op begane grond en 160 m2 kantoor op verdieping) is nog niet ingevuld.

Optioneel:

De mogelijkheid bestaat om de verschillende ruimten, van in totaal ca. 963 m2 kantoorruimte en ca. 120 m2 bedrijfsruimte, op te splitsen en afzonderlijk te huren vanaf ca. 40 m2. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Algemeen / Indeling:

Simon Stevinweg 15b

De 1e verdieping bevat 803 m2 n.v.o. showroom of kantoorruimte. Deze ruimte kan zowel casco als afgewerkt worden opgeleverd als één onverdeelde ruimte. Wanneer u de ruimte casco huurt kunt u het volledig inrichten naar uw eigen wensen inrichten.

Indien u voor de afgewerkte variant kiest zal de ruimte voorzien zijn van sanitaire groep, afwerking kolommen en buitenwanden, systeemplafond, verlichting en verwarming. Zoals eerder gezegd zal bovengenoemd afbouwpakket nog moeten worden aangebracht; andere of aanvullende wensen van gebruiker kunnen i.o. meegenomen worden.

De ruimte kan eventueel ook opgesplitst worden in afzonderlijk te verhuren ruimten vanaf ca. 100 m2 n.v.o.

Huurprijs

Zoals eerder gezegd bestaan er twee mogelijkheden voor het huren van de showroom- of kantoorruimte op de 1e verdieping waardoor er ook twee verschillende huurprijzen zijn namelijk:

Huurprijs casco: € 50,- p/m2 per jaar
Huurprijs afgewerkt: € 75,- p/m2 per jaar

De algemene kosten per parkeerplaats bedragen € 20,- per maand (€ 240,- per jaar). De servicekosten bestaan uit het wassen van gevelglas aan de buitenzijde en onderhoud van de groenvoorziening en het buitenterrein. Bij deelverhuur komen hier ook de nutsvoorzieningen en schoonmaakkosten van de algemene ruimten bij.

Simon Stevinweg 15c

Deze bedrijfsunit bestaat uit 120 m2 b.v.o. bedrijfsruimte met 160 m2 b.v.o. kantoorruimte. Het geheel is afgebouwd en voorzien van systeemplafond, verwarming, pantry en een toilet op zowel de begane grond als de verdieping.

De ruimte kan eventueel ook opgesplitst worden in afzonderlijk te verhuren ruimten vanaf ca. 40 m2 n.v.o.

Huurprijs

De huursom van bovengenoemde bedrijfsruimte met kantoor bedraagt;

Huurprijs bedrijfsruimte: € 60,- excl. BTW en servicekosten.
Huurprijs kantoorruimte: € 75,- excl. BTW en servicekosten.

De servicekosten bestaan uit het wassen van gevelglas aan de buitenzijde en onderhoud van de groenvoorziening en het buitenterrein.

Koopsom Simon Stevinweg 15c

De koopsom bedraagt €.250.000,- v.o.n. excl. BTW, in de koopsom is het stuk grond met parkeerplaatsen voor de bedrijfsruimte begrepen, van daaruit heeft u recht van overpad om te komen en te gaan van en naar de Simon Stevinweg, aanvaarding kan op korte termijn.

Ligging:
De Simon Stevinweg is een doorgaande weg op industrieterrein Het Broek, goed te bereiken ook per openbaar vervoer, voldoende parkeerplaatsen, tegen een woonwijk gesitueerd, in de buurt van winkels, postkantoor e.d.

Nutsvoorzieningen:
Nutsvoorzieningen dienen door huurder rechtstreeks voldaan te worden aan het energie bedrijf.

Parkeren:
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Koopsom volledige bedrijfsverzamelgebouw:

Indien u opzoek bent naar een nieuwe vastgoed belegging bestaat er tevens de mogelijkheid om, onder gestanddoening van de huidige huurovereenkomsten, het volledige bedrijfsverzamelgebouw over te nemen. Voor het overgrote deel van het bedrijfsverzamelgebouw zijn er inmiddels goede huurders gevonden waardoor het pand al een goede maandelijkse huurstroom genereert.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden van het overnemen van het gehele bedrijfsverzamelgebouw kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 50,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
960 m2
In units vanaf:
40 m2
Bouwjaar:
2001-
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Industrieterrein (48), Bedrijventerrein (47), Elst-Zuidoost (31), Stationsplein (29), Transvaalbuurt (29), Velp-Noord boven spoorlijn (12), Janssingel (19), Kronenburg (19), Weverstraat (17), Elden (16)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centerpoort Noord (32), De Aam (28), Westervoortsedijk (23), Beemd (10), Het Broek (15), Ijsseloord Ii (15), Centerpoort-Nieuwgraaf (11), Industriepark Kleefse Waard / Koningspley (9), Technopark Mercurion (9), Pannenhuis I (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Simon Stevinweg 15 in Arnhem.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Arnhem? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Het Broek te Arnhem. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 960 m2 en ligt op Simon Stevinweg 15 in Arnhem.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen