Kantoor - Huur

Westeinde 21 2512GS Den haag

Informatie aanvragen

€ 142,- per m2 per jaar

Westeinde 21 2512GS Den haag
Informatie aanvragen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Westeinde 21 in Den haag

Kantoor - Huur
70 m2

Westeinde 21

Algemene omschrijving
Zoekt u een bedrijfspand met karakter? Dan bent u hier – aan het begin van het Westeinde, net om de hoek van de Grote Kerk en de Riviervismarkt – aan het juiste adres. Deze diepe bedrijfsruimte met karakteristieke gevel kunt u inrichten als winkel, kantoor of praktijkruimte. Onder de ruimte is een kleine kelder.
 
Omgeving/wijkinformatie  
Het Westeinde is één van de acht sfeergebieden van de Haagse binnenstad. De straat Westeinde is een van de oudste wegen van Den Haag en heeft een bijzonder charmante uitstraling. De ligging en historie maken het tot een bijzonder stuk binnenstad. Het Westeinde staat ook bekend om het ziekenhuis MCH Westeinde, dat een regionale functie heeft. Het kernwinkelgebied trek jaarlijks 30 miljoen bezoekers. Daarnaast komen veel mensen naar de binnenstad voor de vele culturele activiteiten en (grote) evenementen.
 
Bereikbaarheid
Via de Centrumring bent u op deze plek met de auto prima bereikbaar. Er is betaald parkeren in de omgeving en er zijn diverse parkeergarages op loopafstand. In Den Haag kunnen fietsen gratis in de bewaakte fietsenstallingen worden geparkeerd. Het openbaar vervoer in de stad is uitstekend geregeld: er stoppen ruim 30 verschillende tram- en buslijnen in de binnenstad die u verbinden met alle delen van de stad en de streek.
 
Kenmerken en voorzieningen
Wij leveren de bedrijfsruimte casco op. In overleg kunnen we met u een ander opleveringsniveau overeenkomen. De circa 7,44 euro servicekosten per jaar zijn voor rioolontstopping.
 
Branchering
In de directe omgeving staat de Grote Kerk en zijn er onder meer galeries, een kinderopvang, een outdoorspecialist, een supermarkt, een postkantoor en een breed scala aan horecagelegenheden. In dit pand is horeca niet toegestaan.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 142,- per m2 per jaar
oppervlakte:
70 m2
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Voorhout (70), Plaspoelpolder (46), Archipelbuurt (36), Willemspark (32), Zeeheldenkwartier (27), Bezuidenhout-Midden (31), Hoornwijck (27), Statenkwartier (25), De Rivieren (18), Vissershaven (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (41), Scheveningse 1e, 2e Haven (16), Hoornwijck (rijswijk) (18), Wateringse Veld (25), Forepark (11), Zwethove (18), Binckhorst (9), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (9), Laakhaven - Centraal (6), Zichtenburg (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Westeinde 21 in Den haag.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Den haag? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Kortenbos te Den haag. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 70 m2 en ligt op Westeinde 21 in Den haag.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen