Kantoor - Huur

Edenstraat 4 5615GA Eindhoven

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Edenstraat 4 5615GA Eindhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Edenstraat 4 in Eindhoven

Kantoor - Huur
175 m2

Locatie

:

De ruimte maakt deel uit van een complex met woonappartementen / studenteneenheden waaronder een commerciële plint met kantoor-/balieruimten. Het complex is gesitueerd aan de Edenstraat op een opvallende zichtlocatie tegenover de brandweerkazerne en soortgelijke commerciële ruimten. De directe omgeving kenmerkt zich onder meer door de aanwezigheid van de aangrenzende winkellocatie Hoogstraat en de populaire vooroorlogse buurt “De Bergen” alwaar zich diverse winkels, boetiekjes, horecagelegenheden en galeries bevinden. Het kernwinkelgebied van de binnenstad bevindt zich op nog geen tien minuten loopafstand. Dankzij de ligging tegenover de brandweerkazerne en bij de stoplichten c.q. het kruispunt van de Edenstraat met de Grote Berg / Hoogstraat geniet het een grote attentiewaarde met uitstekende reclamemogelijkheid.

Bereikbaarheid

:

Door de situering aan de doorgaande weg (Edenstraat / Mauritsstraat) als brede ring rondom het stadscentrum is er sprake van een locatie met hoge attentiewaarde en uitstekende bereikbaarheid. Via de nabij gelegen uitvalsweg Karel de Grotelaan en de aangrenzende Hoogstraat is direct aansluiting te verkrijgen op de rondweg die op zijn beurt zorgt voor aansluiting op het snelwegennet. Het stadscentrum / kernwinkelgebied is bovendien op korte afstand gelegen en te voet bereikbaar. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend door de aanwezigheid van bushalten in de directe omgeving, met aansluiting op het Centraal Station. Het Centraal Station en busstation bevinden zich op circa 15 minuten loopafstand.

Kadastrale gegevens

:

Gemeente Gestel, Sectie C, Nummer 4429 (gedeeltelijk).

Oppervlakte

:

Omschrijving

Bouwlaag

Metrage v.v.o.

Kantoorruimte

Begane grond

Circa 175 m²

Parkeren

:

Het object beschikt over een uitstekende eigen parkeerfaciliteit. Bij het object behoren namelijk zes eigen parkeerplaatsen gelegen op het parkeerterrein aan de achterzijde van het complex dat middels een slagboominstallatie is afgesloten. Voor het overige kan er volop in de directe omgeving (betaald) worden geparkeerd, zoals op het parkeerterrein naast de tegenover gelegen brandweerkazerne.

Bouwjaar

:

1995.

Postcode

:

5615 GA

Opleveringsniveau Kantoorruimte

:

• Nieuw aan te brengen systeemplafond (60x60) met
geïntegreerde hoogfrequente TL-armaturen;
• bouwkundige wanden met (spuit)stucwerk en wit getext;
• houten kozijnen met dubbele beglazing;
• afgesmeerde cementdekvloer met nieuw aan te brengen
tapijt (kleurstelling in overleg met huurder);
• centrale verwarming middels eigen c.v.-ketel en radiatoren;;
• pantry met close-in boiler;
• dames- en herentoilet met voorportalen;
• brandslanghaspel(s) en handbrandblusser(s);
• mechanische ventilatie;
• meterkast met ISRA-punt en eigen gas-, water- en
elektrameter;
• kabelgoten met wandcontactdozen en eventueel nog
aanwezige databekabeling*;
• alarminstallatie*.

* genoemde zaken worden eenmalig ter beschikking gesteld.
Aanpassingen, onderhoud, vervanging en verwijdering
komen voor rekening en risico van huurder.

Aanvangshuurprijs

:

€ 2.725,00 per maand te vermeerderen met de geldende B.T.W. (inclusief zes parkeerplaatsen).

Voorschot servicekosten

:

€ 65,00 per maand te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Huurtermijn

:

Vijf jaren.

Verlengingstermijn

:

Vijf jaren.

Opzegtermijn

:

Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Huurindexering

:

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

:

Bankgarantie; ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en B.T.W.

Huurbetaling

:

Per kwartaal vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W.

:

Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract

:

R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Aanvaarding

:

Per direct.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
175 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Flight Forum (62), Binnenstad (59), Hurk (45), Fellenoord (36), Meerveldhoven (36), Verspreide huizen (35), Bergen (34), Buitengebied (28), Industrieterrein Ekkersrijt (13), Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Hurk (59), Eindhoven Airport (welschap A) (31), Flight Forum (30), Ekkersrijt (13), Breeven (19), Achtse Barrier (16), De Run 4000 (15), De Tempel / Vlokhoven (15), Kade (9), Voldijn 1971 (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Edenstraat 4 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Eindhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Bergen te Eindhoven. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 175 m2 en ligt op Edenstraat 4 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen