Kantoor - Huur

Emmasingel 12 5611AZ Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 95,- per jaar per m2

Emmasingel 12 5611AZ Eindhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Emmasingel 12 in Eindhoven

Kantoor - Huur
283 m2
Adres object                          
De Witte Dame, gelegen Emmasingel 24 te Eindhoven Kadastraal bekend, Gemeente Eindhoven, sectie D, nummer 3674
 
Algemeen                              
Monument De Witte Dame is een gerenoveerd fabrieksgebouw aan de Emmasingel in het centrum van Eindhoven. Het is in 1928-1931 gebouwd onder architectuur van Dirk Roosenburg volgens de regels van de Nieuwe Zakelijkheid. Philips heeft het gebouw vanaf het begin gebruikt als productiefaciliteit voor gloeilampen. Het gebouw heeft zijn markante witte kleur in 1953 gekregen.
 
Eind jaren 90 werd het gebouw gerenoveerd door architect Bert Dirrix en herbestemd tot een multifunctioneel gebouw voor design, kunst, kennis en technologie. Op 27 mei 1998 heropend door minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen Jo Ritzen.
 
Momenteel zijn de volgende instanties in het gebouw gevestigd: Design Academy Eindhoven, Openbare Bibliotheek Eindhoven, GGD Zuidoost-Brabant en Fontys Hogescholen. Op de begane grond aan de straatkant zijn een aantal bedrijven, winkels en de Rabobank gevestigd.
 
Openbaar vervoer                 
De Witte Dame is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Het Centraal Station ligt op 3 minuten loopafstand.
Bushalte Piazza, lijn 13/16/18/401/402. Bushalte Emmasingel (voor de deur): lijn 7/14/15/17/19/116/149/150/174/186.
Winkelvoorzieningen zijn in de directe nabijheid beschikbaar.
  
Parkeren                                
Met de auto
In de directe omgeving van De Witte Dame kan worden geparkeerd in de parkeergarages van De Witte Dame, De Admirant en aan de Mathildelaan. Het is mogelijk om collectieve prijsafspraken te maken met de exploitant. Verder is er parkeerruimte beschikbaar bij het TAC gebouw, de Vonderweg en de parkeergarage nabij het PSV stadion. Indien gewenst zullen wij u in contact brengen met de gemeente Eindhoven teneinde de mogelijkheid van huur te bespreken. Ten slotte is er parkeerruimte beschikbaar op het aangrenzend (voormalig Philips Lighting) terrein. Wij kunnen voor het door u gewenste aantal parkeerplaatsen een offerte voorleggen.
 
Met de fiets
Tegenover De Witte Dame is op loopafstand een zeer grote gemeentelijke fietsenkelder met voldoende plaatsen beschikbaar, stallen is gratis en onder permanent toezicht. Verder zijn er fietsenrekken bij De Witte Dame en nabij haar parkeergarage beschikbaar.
 
Vloeroppervlak                      
Het totale verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt circa 283 m² inclusief algemene ruimten gelegen op de 6e etage in bouwdeel EE (zie bijgaande plattegronden).
 
Huuringangsdatum                
In overleg.
 
Huurprijs                                
Wij bieden u een tarief aan van € 95,- per m2 per jaar.
 
Huurtermijn                           
De huurtermijn bedraagt 5 jaar. 
Na het verstrijken van deze periode wordt deze overeenkomst vervolgens voortgezet voor aansluitende perioden van telkens 5 jaar.
 
Opzegtermijn                        
12 maanden voor het einde van een huurperiode.
  
Huuraanpassing                    
De huurprijs wordt jaarlijks verhoogd, op basis van de wijziging van het maandprijsindex-cijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) reeks CPI- alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Betalingen                             
Per kwartaal vooruit.
 
Voorschot servicekosten                                
Voor bijkomende leveringen en diensten is een voorschot van € 30,- per m2 per jaar van toepassing. De servicekosten omvatten onder
meer de levering van (stads)verwarming, gas, water en elektra, glasbewassing en schoonmaakkosten van de buitenzijde van het pand, onderhoud en keuring technische installaties, onderhoud en keuring liften, periodieke controle brandslanghaspels, onderhoud algemene ruimten en inzamelingskosten afval.
 
Energielabel                           
De Witte Dame Monumenten B.V. is erin geslaagd om het energielabel A voor De Witte Dame te realiseren.
 
Zekerheidstelling                   
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalfactuur.
 
Opleveringsniveau                
Het gehuurde zal in de huidige staat worden opgeleverd, waarbij de aanwezige indeling met systeemwanden, vloerbedekking, binnenzonwering, eventueel aanwezige data/telefonie bekabeling om niet worden overgedragen aan de huurder.
 
BTW                                       
Alle genoemde prijzen in deze aanbieding zijn exclusief BTW.
 
Overige condities                  
De huurovereenkomst wordt door verhuurder opgesteld op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ).

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 95,- per jaar per m2
oppervlakte:
283 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Flight Forum (62), Binnenstad (59), Hurk (45), Buitengebied (39), Fellenoord (36), Meerveldhoven (36), Verspreide huizen (36), Bergen (34), Industrieterrein Ekkersrijt (12), Veldhoven (20)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Hurk (59), Eindhoven Airport (welschap A) (31), Flight Forum (30), Ekkersrijt (12), Breeven (19), Achtse Barrier (16), De Run 4000 (15), De Tempel / Vlokhoven (15), Kade (9), T Zand (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Emmasingel 12 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Eindhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Binnenstad te Eindhoven. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 283 m2 en ligt op Emmasingel 12 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen