Winkel - Huur

Veestraat 4 5701RC Helmond

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Veestraat 4 5701RC Helmond
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Veestraat 4 in Helmond

Winkel - Huur
120 m2
A1 locatie Veestraat Helmond

Drukste stukje van de Veestraat naast Esprit en D-reizen en nabij Ici Paris, Kruidvat, Hema, Rituals, Score, Vodafone, Belcompany etc. Only opent binnenkort aan de overzijde.

n.o.t.k.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
120 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (60), Deurne-Centrum (34), Nuenen-Noord (18), Gemert-Centrum (15), Verspreide huizen Beek en Donk (9), Heipoort (6), Steenweg en omgeving (6), Bakel (5), Kroon (5), 't Hout-Centrum (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Hoogeind (3), Beekerheide (2), Berkenbosch Pinkaert (duivendijk) (2), De Brakken (2), Zandstraat (gemeentelijk Bt) (2), De Bottel (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Veestraat 4 in Helmond.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Helmond? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Centrum te Helmond. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 120 m2 en ligt op Veestraat 4 in Helmond.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen