Kantoor - Huur

Demmersweg 32 7556BN Hengelo

Informatie aanvragen

€ 220,- per maand

Demmersweg 32 7556BN Hengelo
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Demmersweg 32 in Hengelo

Kantoor - Huur
5 m2 - 95 m2

Kantoorruimte FlexOffiZ Hengelo

FlexOffiZ Hengelo (Demmersweg 32) is een uitstekend gelegen vestiging aan de Demmersweg. Via de A1 (Amsterdam-Oldenzaal) is het bedrijventerrein Westermaat Zuidoost binnen enkele minuten te bereiken. Op eigen terrein is tevens parkeergelegenheid aanwezig. Daarnaast is er op 4 minuten loopafstand een bushalte. Dit alles maakt FlexOffiZ Hengelo een perfecte locatie voor alle ondernemers.

De kantoorunits zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten kantoorunit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Je kan de kantoorruimte binnen een week betrekken en je overeenkomst is per maand opzegbaar waardoor je nergens aan vast zit.

Prijslijst (tijdelijk 20% korting)

1-2   werkplekken €275,- per werkplek
3-4   werkplekken €250,- per werkplek
5-7   werkplekken €230,- per werkplek
8-15 werkplekken €210,- per werkplek
 

Voorzieningen

  • 24/7 open
  • openbaar vervoer
  • parkeermogelijkheden
  • snelweg
  • vergaderruimte
  • wifi

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 220,- per maand
Totale oppervlakte:
95 m2
In units vanaf:
5 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Broeierd (58), Bedrijvenpark Westermaat-Zuidoost (27), Verspreide huizen wijk 19 (21), Woolde (17), Eekte-Hazewinkel (20), Borne Centrum (19), Bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid I (10), Industrie- en havengebied (15), Binnenstad-Oost (10), Tichelwerk (10)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Westermaat Noord I (27), Twentepoort (24), Havengebied (17), Twentekanaal Zuid (10), Hazewinkel Noordwest (9), Hazewinkel Zuidwest (7), Marssteden (7), Twentekanaal Noord (3), Westermaat Noord Ii (4), Westermaat Zuid (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Demmersweg 32 in Hengelo.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Hengelo? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Westermaat Noord I in de buurt Bedrijvenpark Westermaat-Zuidoost te Hengelo. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 95 m2 en ligt op Demmersweg 32 in Hengelo.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen