Winkel - Huur

Markt 21 6461EC Kerkrade

Informatie aanvragen

€ 35.000,- per jaar

Markt 21 6461EC Kerkrade
Informatie aanvragen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Markt 21 in Kerkrade

Winkel - Huur
230 m2

Dit pand ligt op een van de beste plekken van hartje Kerkrade. Met de komst van het nieuwe Centrumplan wordt de locatie er alleen maar beter op!


Er wordt een opwaardering van de ruimte gepland: vloer, plafond, verlichting etc, zo mogelijk in overleg met nieuwe huurder.


Voor nieuwe vestigingen of verplaatsingen biedt de Gemeente Kerkrade een aantrekkelijke stimuleringsregeling.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 35.000,- per jaar
oppervlakte:
230 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Heerlen-Centrum (75), Kerkrade-Centrum (9), Spekholzerheide (8), Heerlerbaan-Oost (6), Heerlerheide Kom (6), Oud Nieuwenhagen (6), Verspreide huizen (4), De Streep (5), Schaesberg Centrum (5), Meezenbroek (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Rodaboulevard Ii (sd) (3), Bedrijvenstrook Heerlerbaan (sd) (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Markt 21 in Kerkrade.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Kerkrade? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Kerkrade-Centrum te Kerkrade. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 230 m2 en ligt op Markt 21 in Kerkrade.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen