Kantoor - Huur & koop

Randstad 22 12 1316BX Almere

Informatie aanvragen

€ 85.000,- per jaar

Randstad 22 12 1316BX Almere
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur & koop aangeboden
op Randstad 22 12 in Almere

Kantoor - Huur & koop
775 m2

Vrijstaande representatieve kantoorvilla
Adres: Randstad 22-12 te Almere Stad

Het pand is centraal gelegen aan de Randstad 22 in Almere-Stad. NS-station Almere Centrum en regionaal busstation op loopafstand (ca. 2 minuten). Per auto makkelijk bereikbaar via A6 en A27, beide in de ochtend filevrij richting Almere en 's middags richting Amsterdam en Hilversum. Ook met het OV is de locatie makkelijk te bereiken.

SITUERING:
Het pand is gesitueerd op een perceel van ca. 1.140 m2 eigen grond, met 14 parkeerplaatsen op eigen terrein, aparte oprit naar magazijn. Circa 67 m2 van het pand is omheind met een Heras hekwerk met brandsluiting met een hoogte van 1,8 meter, waarachter bijvoorbeeld auto's veilig gestald kunnen worden en waarachter zich de externe trap naar het dakterras bevindt.

Randstad 22-12 is omgeven door veel openbaar groen en is gelegen op een fraaie locatie op het bedrijventerrein Randstad nabij het Centraal Station en winkelcentrum van Almere Stad. Bedrijventerrein Randstad is een hoogwaardig en gemengd bedrijventerrein en ligt zeer centraal in het centrum van Almere stad. De mix van sferen en de uitstekende ligging maken Randstad een zeer aantrekkelijke vestigingsplek voor wie wel nabij, maar niet in het stadscentrum gevestigd wil zijn.

OPPERVLAK:
Het gebouw bestaat uit twee bouwlagen en heeft een totale metrage van ca. 775 m². Deze ruimte is verdeeld over:
- begane grond: circa 295 m²
- verdieping: circa 260 m²
- overige kantoorruimte: circa 220 m²

UITSTRALING EN VOORZIENINGEN:
Het pand heeft een moderne, strakke uitstraling. Door de grote luifel wordt een relatie tussen binnen en buiten gelegd. Het pand is traditioneel gebouwd en oogt daardoor robuust. Het ontwerp van zowel exterieur als interieur is van de hand van Jos Abbo, wat tot grote harmonie van alle geledingen van het pand geleid heeft. Het pand is opgeleverd in juni 1999 en is voorzien van alle moderne functionaliteiten. Het pand is in 2013 volledige gerenoveerd en voorzien van diverse technische middelen om inbraak te voorkomen. De architect heeft ervoor gekozen de verblijfsruimten voor gasten te accentueren door te spelen met kleuren en licht, zonder dat dit schreeuwerig overkomt.

Aan de achterzijde heeft het pand op de verdieping een groot dakterras van circa 42 m2, omgeven door windschoten. Het geheel wordt gestoffeerd opgeleverd, inclusief scheidingswanden, airconditioningsysteem, UTP-bekabeling en verlichting. Het pand verkeert in een uitzonderlijk goede staat van onderhoud en kan per direct opgeleverd worden.

PARKEERGELEGENHEID:
Het pand is voorzien van ruime parkeergelegenheid op het eigen terrein. Totaal zijn er 14 parkeerplaatsen beschikbaar.

VRAAGPRIJS:
950.000,-- euro K.K., exclusief BTW

HUURSOM:
85.000,-- per jaar, exclusief BTW en inclusief parkeerplaatsen.

De huurprijs is erop gebaseerd dat geopteerd kan worden voor belaste verhuur. Indien de B.T.W. niet verrekend kan worden zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

BANKGARANTIE:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.

HUURPERIODE:
3 jaar of 5 jaar

HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.

HUURBETALING:
Huurbetaling per kwartaal vooraf.

HUURPRIJSAANPASSING:
Conform jaarlijkse indexering op basis van de Consumenten Prijs Index reeks alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het CBS, voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

OPLEVERING:
In overleg.

VOORBEHOUD:
Goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383213. WIj nodigen u graag uit voor een bezichtiging.

Kijk voor meer informatie ook op de speciale projectwebsite: www.randstad2212almere.nl

Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 85.000,- per jaar
oppervlakte:
775 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Aantal bouwlagen:
2
Bouwjaar:
1998
Buurt:
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor huren zijn: Verspreide huizen Almere-Stad (88), Verspreide Huizen Almere-Haven (76), Verspreide huizen Almere-Buiten (49), Valkeveen (41), Literatuurwijk (29), Gooisekant (25), Tussen de Vaarten Zuid (24), Veluwsekant (24), Centrum Almere-Stad (22), De Noord (21)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor huren zijn: Gooisekant (34), Gooisepoort 1e&2e Fase (32), Gooimeer Zuid (25), Veluwse Kant (o+w) (24), Industriewijk (22), De Uitgeverij (15), Randstad (15), Het Atelier (14), De Vaart I,ii & Iii (13), De Binderij (12)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Randstad 22 12 in Almere.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur & koop in Almere? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Randstad in de buurt Randstad te Almere. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 775 m2 en ligt op Randstad 22 12 in Almere.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen