Kantoor - Huur

Frits Ruysstraat 24 3061ME Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 795,- per maand

Frits Ruysstraat 24 3061ME Rotterdam
Informatie aanvragen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Frits Ruysstraat 24 in Rotterdam

Kantoor - Huur
121 m2

Locatiegegevens
Winkelruimte in een winkelstrip met een mengeling van detailhandel en zakelijke dienstverlening, gelegen in Kralingen tussen Gerdesiaweg en Vlietlaan. Binnen enkele autominuten bereikt u de op- en afritten van de A16/A20 en op loopafstand bevinden zich tramhaltes en de metrostations Oostplein en Gerdesiaweg.

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg (betaald).

Oppervlakte
Ca. 121 m² verdeeld over de begane grond ( ca. 93 m²) en de kelder (ca. 28 m²). De kelder heeft een hoogte van ca. 2 meter.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 795,00 per maand exclusief BTW

Opleveringsniveau
N.o.t.k.

Beschikbaar
per direct beschikbaar.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

 

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 795,- per maand
oppervlakte:
121 m2
Aantal bouwlagen:
3
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (155), Nieuwe Werk (111), Cool (66), Donkersloot (46), Kralingen-Oost (43), Oude Westen (40), Rivium 1e straat (31), BT Bijdorp (29), BT Vaanpark 2 (27), Struisenburg (27)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (45), Vaanpark (32), Hoofdweg-Noord (28), Bijdorp (29), Rotterdam Noordwest (25), Spaanse Polder (23), Donkersloot-Noord (20), Donkersloot-Zuid (20), Fascinatio (18), Barendrecht-Oost (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Frits Ruysstraat 24 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Kralingen-West te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 121 m2 en ligt op Frits Ruysstraat 24 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen