Kantoor - Huur

Laan op Zuid 203 3072DB Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 3850,- per maand

Laan op Zuid 203 3072DB Rotterdam
Informatie aanvragen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Laan op Zuid 203 in Rotterdam

Kantoor - Huur
280 m2

Omgeving/wijkinformatie
De Kop van Zuid, aan de voet van de Erasmusbrug, ligt vlak onder het centrum van Rotterdam. Dit voormalige havengebied heeft zich het afgelopen decennium ontwikkeld tot een populaire plek om te wonen, werken en recreëren. De Wilhelminapier heeft inmiddels een skyline met internationale bekendheid en allure. Met de vele restaurants en hotels, het uiteenlopende culturele aanbod en de indrukwekkende architectuur is dit het meest dynamische gedeelte van Rotterdam.  

Hier onderneemt u te midden van een breed scala aan – grote en kleinere – organisaties in verschillende sectoren, maar bijvoorbeeld ook musea. Andere bekende locaties in de buurt zijn onder andere het Luxor Theater, de Cruiseterminal, Las Palmas, het World Port Center, Hotel New York en De Rotterdam. In de plint van Cité zijn diverse ondernemingen gevestigd, waaronder  Uitzendbureau Olympia, Subway, Anytime Fitness en QoQo Massage. 

Bereikbaarheid
Deze locatie is per auto goed bereikbaar. Vanaf de Ringweg Rotterdam is Cité op meerdere manieren van zowel de noord- als zuidkant van Rotterdam binnen enige minuten bereikbaar. Er is betaald parkeren in de omgeving. Eventueel is het mogelijk om parkeervergunningen voor de openbare weg aan te vragen bij het Parkeerbedrijf Rotterdam. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Metrostation Wilhelminaplein, dat direct naast Cité ligt, verbindt u met alle delen van Rotterdam en de randgemeenten. Bus 16 stopt voor de deur en iets verderop is de halte van tramlijnen 20, 23 en 25. De ligging ten opzichte van het Rotterdamse centrum maakt ook de bereikbaarheid per fiets gemakkelijk en snel. 

Huurprijs
€ 3.850,00 excl. BTW en inclusief servicekosten;

Servicekosten
In de servicekosten is o.m. begrepen een voorschot voor  verwarming.

Beschikbaarheid:
De ruimte is per direct te huur.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 3850,- per maand
oppervlakte:
280 m2
Aantal bouwlagen:
1
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (155), Nieuwe Werk (111), Cool (66), Donkersloot (46), Kralingen-Oost (43), Oude Westen (40), Rivium 1e straat (31), BT Bijdorp (29), BT Vaanpark 2 (27), Kop van Zuid-Entrepot (26)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (45), Vaanpark (32), Hoofdweg-Noord (28), Bijdorp (29), Rotterdam Noordwest (25), Spaanse Polder (23), Donkersloot-Noord (20), Donkersloot-Zuid (20), Fascinatio (18), Gadering (hoogvliet) (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Laan op Zuid 203 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Kop van Zuid-Entrepot te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 280 m2 en ligt op Laan op Zuid 203 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen