Kantoor - Huur

Maashavenstraat 75 3072AW Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 2.350,- per maand

Maashavenstraat 75 3072AW Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Maashavenstraat 75 in Rotterdam

Kantoor - Huur
290 m2

Bereikbaarheid:
De Maashavenstraat is gelegen op Katendrecht en is uitstekend gelegen t.o.v. uitvalswegen.
Zeer goed bereikbaar met zowel het eigen als met het openbaar vervoer. In de directe omgeving zijn diverse leuke winkeltjes en eetgelegenheden aanwezig. De SS Rotterdam en het Deliplein zijn op loopafstand gelegen. De nieuwe voetgangers- en fietsbrug "de Rijnhavenbrug" of “De Hoerenloper” verbindt de Kop van Zuid met Katendrecht waardoor er een snelle verbinding is ontstaan met het vasteland.  

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg (betaald).  

Oppervlakte:
Ca. 290 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond.  

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 2.350,00 per maand exclusief btw.  

Opleveringsniveau:
N.o.t.k.  

Beschikbaarheid:
In overleg beschikbaar.  

Bankgarantie/ waarborgsom:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, de eventuele servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.  

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).  

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.  

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle informatie is met zorg samen gesteld, is geheel vrijblijvend en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde tenzij nadrukkelijk anders vermeld.      

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 2.350,- per maand
oppervlakte:
290 m2
Aantal bouwlagen:
1
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (157), Nieuwe Werk (113), Cool (66), Donkersloot (46), Kralingen-Oost (44), Oude Westen (42), Rivium 1e straat (30), BT Bijdorp (29), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (29), BT Vaanpark 2 (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (42), Vaanpark (34), Hoofdweg-Noord (27), Bijdorp (29), Rotterdam Noordwest (29), Spaanse Polder (24), Donkersloot-Noord (20), Donkersloot-Zuid (20), Fascinatio (17), Barendrecht-Oost (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Maashavenstraat 75 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Katendrecht te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 290 m2 en ligt op Maashavenstraat 75 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen