Bedrijfsruimte - Huur

Sint-Andriesstraat 61 3073JS Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 116,- per m² / jaar

Sint-Andriesstraat 61 3073JS Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Sint-Andriesstraat 61 in Rotterdam

Bedrijfsruimte - Huur
44 m2

Sint-Andriesstraat 61

Algemene omschrijving
Een praktijkruimte of nieuwe werkruimte? Dat kan, in deze lichte bedrijfsruimte met hoge ramen en een hoog plafond, voorzien van een eigen toilet.
 
Omgeving/wijkinformatie
Bloemhof is een vooroorlogse wijk in de Rotterdamse deelgemeente Feijenoord aan de rand van de winkeldriehoek Afrikaanderwijk. De wijk ligt tussen de Putselaan en de Hillevliet in het noorden, de Groene Hilledijk in het oosten, de Strevelsweg in het zuiden en de Dordtselaan in het westen. Bloemhof is een multiculturele wijk met veel portiekwoningen en laagbouw.
 
De nabijgelegen Afrikaanderwijk trekt veel winkelpubliek. Elke woensdag en zaterdag is er op het Afrikaanderplein een grote markt waar meer dan 300 kooplieden de meest kleurrijke producten aanbieden.
 
Bereikbaarheid
Via de ring Rotterdam (A15 en A16) is deze locatie goed bereikbaar. Er is betaald parkeren in de omgeving. Het dichtstbijzijnde metrostation is Maashaven (lijn 2) en een stukje verderop stopt bus 11.
 
Kenmerken en voorzieningen
Wij leveren de bedrijfsruimte casco-plus op. Een c.v., pantry en toilet zijn aanwezig. In overleg kunnen we met u een ander opleveringsniveau overeenkomen.
 
Branchering
In de directe omgeving zijn winkels voor de dagelijkse boodschappen waaronder een bakker en een groenteboer. Ook zijn er winkels met specialistische goederen, zoals een beddenzaak en een juwelier.
Huurprijs € 425,00 ex btw, ex servicekosten per maand.

 

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 116,- per m² / jaar
oppervlakte:
44 m2
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Donkersloot (166), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (99), Spaanse Polder (78), Hoogvliet-Noord (57), Bedrijventerrein De Bosschen (28), BT Vaanpark 4 (35), Waalhaven-Zuid (33), Nieuw-Mathenesse (18), Havenbuurt (29), Oud Krimpen (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Rotterdam Noordwest (99), Donkersloot-Zuid (88), Spaanse Polder (78), Donkersloot-Noord (65), Gadering (hoogvliet) (47), De Bosschen (28), Barendrecht-Oost (38), Vaanpark (26), Graveland, 's- (25), Stormpolder (21)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Sint-Andriesstraat 61 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Bloemhof te Rotterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 44 m2 en ligt op Sint-Andriesstraat 61 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen