Kantoor - Huur

Sleephellingstraat 45 3071VM Rotterdam

Informatie aanvragen
    )
  • )

€ 465,- per maand

Sleephellingstraat 45 3071VM Rotterdam
Informatie aanvragen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Sleephellingstraat 45 in Rotterdam

Kantoor - Huur
45 m2

Locatiegegevens:
Het Noordereiland is een broedplaats van veel creatieve ondernemers, zoals: ontwerp, communicatie, architectenbureaus, galeries, fotografie, duikschool, modeatelier en scheepvaartbenodigdheden. Het Noordereiland ligt tussen de rechter Maasoever en de Kop van Zuid en is te bereiken via de Willemsbrug. Door de ligging aan het water en de mooie kades is het een populaire plek om er te wonen en te werken. De bereikbaarheid van het Noordereiland is goed. Met de auto is er een directe ontsluiting via de Willemsbrug naar de Maasboulevard en naar de ring.

Parkeren:
Langs de openbare weg kan men (niet betaald) parkeren. 

Indeling:
Begane grond ca. 45 m².

Huurprijs:
€ 465,00 per maand exclusief BTW.

Opleveringsniveau:
- Bouwkundige meterkast voorzien van standaard nutsaansluitingen;
- Pantry:
- Toilet.

Voor de in het gehuurde aanwezige overige voorzieningen - welke niet tot het gehuurde/casco behoren - heeft verhuurder derhalve geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

Beschikbaarheid:
In overleg beschikbaar.

Bankgarantie/ waarborgsom:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, de eventuele servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle informatie is met zorg samen gesteld, is geheel vrijblijvend en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde tenzij nadrukkelijk anders vermeld.  

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 465,- per maand
oppervlakte:
45 m2
Aantal bouwlagen:
1
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (155), Nieuwe Werk (111), Cool (66), Donkersloot (46), Kralingen-Oost (43), Oude Westen (40), Rivium 1e straat (31), BT Bijdorp (29), BT Vaanpark 2 (27), Struisenburg (27)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (45), Vaanpark (32), Hoofdweg-Noord (28), Bijdorp (29), Rotterdam Noordwest (25), Spaanse Polder (23), Donkersloot-Noord (20), Donkersloot-Zuid (20), Fascinatio (18), Gadering (hoogvliet) (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Sleephellingstraat 45 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Noordereiland te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 45 m2 en ligt op Sleephellingstraat 45 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen