Kantoor - Huur

Vareseweg 85 3047AT Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 242,- per maand

Vareseweg 85 3047AT Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Vareseweg 85 in Rotterdam

Kantoor - Huur
5 m2 - 380 m2

Kantoorruimte FlexOffiZ Rotterdam Airport

FlexOffiZ Rotterdam Airport (Vareseweg 85) heeft internationale allure en bijzondere faciliteiten om je als ondernemer te vestigen. Het pand is gelegen aan de rand van het moderne bedrijvenpark Noord-West. Door deze ligging zijn het centrum van Rotterdam en steden zoals Delft en Den Haag, snel en eenvoudig bereikbaar. Tevens zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer. Kortom een vestiging om je als ondernemer mee te onderscheiden.

De kantoorunits zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten kantoorunit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Je kan de kantoorruimte binnen een week betrekken en je overeenkomst is per maand opzegbaar waardoor je nergens aan vast zit.

Prijslijst (tijdelijk 20% korting)

1-2   werkplekken €302,- per werkplek
3-4   werkplekken €275,- per werkplek
5-7   werkplekken €253,- per werkplek
8-15 werkplekken €231,- per werkplek
 

Voorzieningen

  • openbaar vervoer
  • parkeermogelijkheden
  • snelweg
  • vergaderruimte
  • vliegveld
  • wifi

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 242,- per maand
Totale oppervlakte:
380 m2
In units vanaf:
5 m2
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (157), Nieuwe Werk (112), Cool (66), Kralingen-Oost (43), Oude Westen (40), Rivium 1e straat (29), Hoogvliet-Noord (26), Struisenburg (27), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (26), Kop van Zuid-Entrepot (26)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (29), Rotterdam Noordwest (26), Spaanse Polder (23), Delftechpark (20), Gadering (hoogvliet) (19), Tanthof Oost (16), Berkelse Poort (14), Vijfsluizen (14), Weg En Land (14), Graveland, 's- (13)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Vareseweg 85 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Rotterdam Noordwest te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 380 m2 en ligt op Vareseweg 85 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen