Winkel - Huur

Beresteinlaan 245 2542JG 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 75,- per m² / jaar

Beresteinlaan 245 2542JG 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Beresteinlaan 245 in 's-Gravenhage

Winkel - Huur
204 m2

Beresteinlaan 245

Algemene omschrijving
Nabij diverse uitvalswegen 3 splitlevel bedrijfsruimtes, eventueel samen te voegen tot 1 grote ruimte. Units van ca. 204 m2 (begane grond ca. 137 m2 en kelderruimte ca. 67 m2). Aan de voor- en achterzijde heeft u een raampartij. Voor de deur is er een groot, groen plein met bomen.
 
Omgeving/wijkinformatie 
Bouwlust is een groene, ruim opgezette wijk in Den Haag Zuidwest met ruim 15.000 inwoners. Een deel van Bouwlust is de afgelopen jaren flink opgeknapt. Verouderde woningen zijn gesloopt en diverse nieuwbouw- complexen gebouwd. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in het opknappen van woningen en de woonomgeving. Bouwlust beschikt over vele voorzieningen, zoals scholen, sport- en speelterreinen, een hotel, wijkcentrum en winkels. Het goedbezochte buurtwinkelcentrum De Stede ligt op 500 meter afstand.
 
Bereikbaarheid
Op deze plek bent u goed bereikbaar; diverse doorgaande stadswegen – zoals de Meppelweg en de Melis Stokelaan – omringen deze locatie. Parkeren in de wijk is gratis. Direct om de hoek loopt de Lozerlaan die u verbindt met de A4 en met het Westland. Bus 25 en RandstadRail 4 hebben een halte op respectievelijk 200 en 400 meter afstand.
 
Kenmerken en voorzieningen
Wij leveren de bedrijfsruimte casco op. De 7,20 euro servicekosten per jaar zijn voor rioolontstopping.
 
Branchering
Op de hoek van deze plint zit een groenteboer. In het naastgelegen complex is een leerlooierij gevestigd.


Huurprijs
204 m² verdeeld over 137 m² winkel en 67 m² kelderruimte. Hiermee komt de maandhuur op 1.085 ex. btw.

Bovenstaande eenheid is ook als kantoorruimte te huur.
 

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 75,- per m² / jaar
oppervlakte:
204 m2
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Voorhout (39), Kortenbos (33), Zuidwal (26), Centrum (47), Buitengebied Naaldwijk (32), Voorburg Oud (29), Uilebomen (12), Statenkwartier (13), Morgenstond-West (14), Willemspark (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Scheveningse 1e, 2e Haven (7), Binckhorst (1), Voorhof (2), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (1), De Woerd (1), Zuidflank (1), Zwethove (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Beresteinlaan 245 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Venen te 's-Gravenhage. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 204 m2 en ligt op Beresteinlaan 245 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen