Kantoor - Huur

Europalaan 28 5232BC 's-Hertogenbosch

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Europalaan 28 5232BC 's-Hertogenbosch
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Europalaan 28 in 's-Hertogenbosch

Kantoor - Huur
25 m2 - 1800 m2

TE HUUR
Europalaan 28 te 's-Hertogenbosch
HNK, Het Nieuwe Kantoor.

LOCATIE
Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijvenpark "De Herven". Het bedrijventerrein is gepositioneerd aan de NoordOost-kant van de stad, direct aan de snelweg A2.

Het betreft een gemengd bedrijvenpark met een grote verscheidenheid aan functies en uitstralingen. Bedrijventerrein "De Herven" wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijven zoals de "Bossche" woonboulevard en grote landelijke en internationale bedrijven. In de directe omgeving zijn onder meer ABAB Accountants, SAP, Acer, Gazprom, Panasonic en Quintiq gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Door de ligging nabij de op- en afritten van de A2 (Amsterdam- Maastricht) met een directe aansluiting op de A59 (Breda- ‘s-Hertogenbosch) en A50 (Nijmegen-’s-Hertogenbosch) is het gebouw met eigen vervoer zeer goed bereikbaar. Verder bevindt zich in de directe omgeving een bushalte waardoor de bereikbaar met openbaar vervoer goed te noemen is.

OBJECT
Het gehele gebouw is circa 7.500 m² groot waarvan een aanzienlijk deel reeds aan gerenommeerde bedrijven is verhuurd. Een groot gedeelte van het gebouw is in 2015 getransformeerd naar HNK Den Bosch. Kenmerkend binnen het HNK concept (Het Nieuwe Kantoor) is het 'sociale hart'; deze centrale ruimte is ingericht als ontmoetingsplek met werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en de HNK Nespresso bar.

Tevens bevinden zich hier de vergaderfaciliteiten en de volledige ingerichte kantoorruimtes ''Managed offices''. Op de etages worden reguliere kantoorruimtes (Kantoor op maat en eigen vloer) verhuurd.

HNK Den Bosch is dan ook net als andere HNK locaties de ultieme (net) werklocatie voor werkend Brabant met ruimtes en services voor flexwerkers, ZZP'ers, het MKB en multinationals.

Huurvormen:
• Eigen vloer
• Kantoor op maat
• Managed offices
• Flexplekken
• Vergaderen
• Club HNK

Kantoorunits te huur vanaf 1 werkplek.

PARKEREN
Parkeren direct voor de deur of in de garage.

HUURGEGEVENS
Huurprijs
Op aanvraag, op basis van de gekozen werkvorm, huurtermijn en opleveringsniveau.

BTW
Indien huurder niet aan het ”90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurperiode
In overleg.

Servicekosten
Verrekenbaar voorschot vanaf € 45,- per m² per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW, inclusief receptiefunctie.

Huurperiode
in overleg.

Zekerheidstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Bijzonderheden
Er wordt gewerkt met een Service Level Agreement (SLA) met betrekking tot Management Offices.

Aanvaarding
In overleg.

 

Contact

BedrijfsnaamHRS Bedrijfsmakelaars
Vestiging's Hertogenbosch
Contactpersoonmr. Mike S.J. Hoffman
E-mailadresmike@hrsbedrijfsmakelaars.nl
Telefoonnummer06 13 14 20 30
Mobiel06 13 14 20 30

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
1.800 m2
In units vanaf:
25 m2
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Binnenstad-Centrum (26), Het Zand (35), Bedrijventerrein De Herven (21), Paleiskwartier (14), Bedrijvenpark De Brand (11), Centrum (16), De Rietvelden-West (10), Verspreide huizen in het bouwgebied (13), De Reit (5), Pettelaarpark (5)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Bp De Herven (20), De Rietvelden (14), De Brand (10), Industrieterrein Hedel (12), High Tech Park (7), Industrieweg (9), De Vliert (5), Maaspoort (4), De Vutter (3), De Kampen Ii (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Europalaan 28 in 's-Hertogenbosch.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in 's-Hertogenbosch? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Bp De Herven te 's-Hertogenbosch. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1800 m2 en ligt op Europalaan 28 in 's-Hertogenbosch.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen