Kantoor - Huur

Europalaan 28 5232BC 's-Hertogenbosch

Informatie aanvragen

€ 99,- per maand

Europalaan 28 5232BC 's-Hertogenbosch
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Europalaan 28 in 's-Hertogenbosch

Kantoor - Huur
21 m2 - 7838 m2

Toegangspoort naar het Zuiden

Den Bosch heeft een bruisend stadscentrum met de zo kenmerkende gezellige Brabantse sfeer. Maar ook in deze bourgondische setting wordt hard gewerkt. Bij HNK Den Bosch heb je alles bij de hand voor succesvol ondernemen: inspirerende ruimtes en goede bereikbaarheid.

Sfeer en inspiratie
Deze locatie is recentelijk helemaal omgebouwd tot een echte HNK vestiging. Inclusief het sociale hart waar je geniet van een goede kop koffie. Ook hier vindt een bijzondere mix van bedrijven, van ZZP’er tot multinational, de ideale plek om te ondernemen. Het resultaat van de HNK aanpak is een ideale combinatie van prachtig representatief design én praktische voorzieningen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor zaken doen met resultaat.

Echte zichtlocatie
‘De toegangspoort naar het Zuiden’, zo wordt Den Bosch ook wel genoemd. HNK Den Bosch bewijst deze poortfunctie met een ideale bereikbaarheid, pal aan de A2. Een echte zichtlocatie op bedrijvenpark De Herven die ruimte biedt aan alle soorten ondernemers, van ZZP’er tot multinational.

Bekijk HNK Den Bosch
Kom snel een langs of bekijk HNK Den Bosch in beeld om een indruk te krijgen van de ruimtes en de sfeer in HNK Den Bosch.

Prima Bereikbaar
HNK Den Bosch ligt pal aan de A2, dus voor iedereen makkelijk bereikbaar. Neem afslag 20 (Rosmalen), dan de Keischerweg en 500 meter links de Europalaan. Parkeren kan gemakkelijk voor de deur of in de parkeerkelder.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 99,- per maand
Totale oppervlakte:
7.838 m2
In units vanaf:
21 m2
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Binnenstad-Centrum (29), Het Zand (31), Bedrijventerrein De Herven (18), Paleiskwartier (10), Bedrijvenpark De Brand (11), Centrum (16), De Rietvelden-West (9), Verspreide huizen in het bouwgebied (13), Bedrijventerrein-Noord (8), De Reit (6)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Bp De Herven (18), De Rietvelden (13), De Brand (10), Industrieterrein Hedel (12), High Tech Park (8), Industrieweg (9), Maaspoort (5), De Vliert (4), De Vutter (3), De Kampen Ii (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Europalaan 28 in 's-Hertogenbosch.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in 's-Hertogenbosch? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Bp De Herven te 's-Hertogenbosch. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 7838 m2 en ligt op Europalaan 28 in 's-Hertogenbosch.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen