Bedrijfsruimte - Huur

Oudegracht 178 3511NP Utrecht

Informatie aanvragen

€ 1100,- per maand

Oudegracht 178 3511NP Utrecht
Informatie aanvragen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Oudegracht 178 in Utrecht

Bedrijfsruimte - Huur
98 m2

Algemene informatie
In het historische centrum van Utrecht gelegen dubbele werfkelder. De 2 naast elkaar gelegen werfkelders zijn voorzien van 2 entree deuren aan de voorzijde, sanitaire voorzieningen achterin en zijn voorzien van stenen vloeren.

In de directe omgeving vind u een breed aanbod van horeca, detailhandel zoals Grieks restaurant Corfu, Dille ebn Kamille, Kinky kappers, Orloff en de Gondelier van Utrecht.

Oppervlakte
Totaal ca. 98 m². Metrage conform NEN2580 meetrapport.

Opleveringsniveau en voorzieningen
- 2 toegangsdeuren
- Stenen vloer.
- voorportaal
- verwarming d.m.v. van stadsverwarming;
- verlichtingsarmaturen;
- buitenverlichting;
- was-/toiletruimte
- aansluitingen elektra (tussenmeter) en water

Bestemming
Conform bestemmingsplan “Binnenstad” geschikt voor:
- detailhandel
- publieksgerichte dienstverlening door een bedrijf dat in hoofdzaak baliewerkzaamheden verricht of andere diensten verleent, gericht op het publiek, zoals stomerijen, wasserettes, kappers, pedicures etc. (geen belhuizen!)
- bedrijven in de categorie A, B1 en B2, zie bijlage.
- ateliers, werkplaats voor kunstenaars waarbij tevens kunstwerken tentoongesteld en verkocht kunnen worden.
Verhuurder beschikt over een terrasvergunning direct voor de werfkelders.

Huurprijs
BTW € 1.100,- per maand te vermeerderen met BTW.

Uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Bereikbaarheid
Met eigen vervoer
Het object is met de auto matig te bereiken aangezien het in voetgangersgebied ligt. In de nabijheid zijn diverse (betaalde) parkeergelegenheden.

Het openbaar vervoer
Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 160 m ligt een bushalte met directe verbinding naar het Centraal Station Utrecht. Utrecht CS ligt op circa 3 minuten fietsafstand en 10 minuten Loopafstand.Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Huurtermijnen vanaf 2 jaar met een in overleg te bepalen aansluitende verlengingstermijn.

Betaling
Huur, servicekosten en BTW maandelijks vooruit.

Servicekosten
De servicekosten zullen worden berekend op basis van een nader overeen te komen voorschotbijdrage per maand. Een en ander afhankelijk van het gewenste gebruik.
De servicekosten omvatten het verbruik van elektra, water en stadsverwarming. Het Electraverbruik zal worden verrekend middels een tussenmeter.

Zekerstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Aanvaarding Per direct.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1100,- per maand
oppervlakte:
98 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied Houten West (102), Bedrijvengebied Oudenrijn (100), Bedrijventerrein Lageweide (87), Bedrijventerrein en omgeving (75), De Wiers (73), Laagraven (70), Plettenburg (30), Bedrijventerrein De Wetering (23), Bunnik (19), Schepenbuurt bedrijvengebied Cartesiusweg (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Plettenburg-De Wiers Zuid (105), Lage Weide (87), Nieuw Overvecht (74), Oudenrijn (74), Laagraven-Liesbosch (70), Doornkade (38), De Meerpaal (23), De Wetering (23), Rondeel (20), De Schaft (17)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Oudegracht 178 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Utrecht? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Domplein te Utrecht. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 98 m2 en ligt op Oudegracht 178 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen