Bedrijfsruimte - Huur

De Run 5215 5504DC Veldhoven

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

De Run 5215 5504DC Veldhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op De Run 5215 in Veldhoven

Bedrijfsruimte - Huur
1610 m2

Locatie

:

Het object is gelegen op een van de oudste en bekendste industrieterreinen van Veldhoven en geniet, mede door de centrale ligging tegenover het ziekenhuis MMC en nabij de op- en afritten van de A2 een grote regionale bekendheid. Het betreft een multifunctioneel bedrijvenpark met units in diverse afmetingen ten behoeve van een zeer divers gebruik. Het gehele complex heeft een optische renovatie ondergaan, waardoor het geheel een moderne architectonische uitstraling heeft gekregen.

Bedrijventerrein De Run is een belangrijke drager van de regionale en lokale economie en heeft een belangrijke werkgelegenheidsfunctie. De bedrijvigheid op De Run is zeer gevarieerd. Bedrijventerrein De Run is een van de grotere bedrijventerrein in de regio. Het ligt gunstig ten opzichte van diverse snelwegen en er is een sterke concentratie van hoogwaardige, technologische ontwikkelings- en assemblagebedrijven op dit terrein. Met deze bedrijvigheid speelt De Run een belangrijke rol in Brainport. Voor De Run is net als voor alle bedrijventerreinen in Veldhoven een gezamenlijk parkmanagement opgericht. Deze intensieve samenwerking tussen ondernemers en de gemeente draagt bij aan de kwaliteit van het terrein. Het parkmanagement richt zich onder andere op een kwalitatieve opwaardering en een verbetering van de bereikbaarheid van het gehele bedrijventerrein zodat De Run een aantrekkelijke vestigingsplaats is en blijft.

 

 

   

Bereikbaarheid

:

Bedrijvenpark De Gender is gesitueerd op de hoek De Run/Kempenbaan, direct tegenover het MMC. Op- en afritten naar de snelweg A2 (afslag 32 Veldhoven – Zuid) met verbindingen naar de A67 en A58 op circa 1 km afstand. Nabij de hoofdingang van het bedrijvenpark zijn bushalteplaatsen gelegen met verbindingen naar zowel het centrum van Eindhoven als het centrum van Veldhoven.

 

   

Kadastrale gegevens

:

Gemeente Veldhoven, Sectie B, Nummer 2881 (gedeeltelijk).

 

   

Oppervlakte

:

Omschrijving

Bouwlaag

Metrage v.v.o.

Bedrijfsruimte

Begane grond

Circa 1395 m²

Kantoorruimte

Begane grond

Circa 215 m²

Totaal

 

Circa 1610 m²

 

   

Parkeren

:

Er zijn ruime parkeermogelijkheden direct voor het bedrijfsunit.

 

 

   

Bouwjaar

:

1969.

 

   

Postcode

:

5504 DC.

 

   

Opleveringsniveau Kantoorruimte

:

- systeemplafond met TL inbouwverlichtingsarmaturen;

- verwarming middels gas cv installatie met radiatoren in de

vertrekken;

- complete sanitaire voorzieningen;

- kantine met keukeninrichting;

- vloerbedekking..

 

   

Opleveringsniveau Bedrijfsruimte

 

- betonvloer met een maximaal draagvermogen van 2.500

kg/m2;

- TL verlichtingsarmaturen;

- luchtverwarmers;

- elektrisch bedienbare geïsoleerde sectionaaldeur;

- krachstroomaansluitingen;

- brandslanghaspel;

- lichtstraat in het dak..

 

 

   

Opleveringsniveau

Terrein

:

Een gezamenlijk verhard binnenterrein ten behoeve van laden en lossen en parkeren.

 

   

Aanvangshuurprijs

:

€ 81.000,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

 

 

   

Voorschot servicekosten

:

€ 2,50 per m² per jaar ter dekking van de kosten voor het onderhoud van gemeenschappelijke delen zoals buitenterrein, dak, poorten en buitenriolering.

 

   

Huurtermijn

:

Vijf jaren.

 

 

   

Verlengingstermijn

:

Vijf jaren.

 

 

   

Opzegtermijn

:

Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

 

 

   

Huurindexering

:

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2006=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

 

 

   

Zekerheidsstelling

:

Bankgarantie; ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en B.T.W.

 

 

   

Huurbetaling

:

Per kwartaal vooruit te voldoen middels automatische incasso.

 

 

   

B.T.W.

:

Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

 

   

Huurcontract

:

R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

 

   

Aanvaarding

:

In overleg, op korte termijn.

     

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
1.610 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hurk (81), Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (52), Buitengebied (32), Meerveldhoven (34), Kapelbeemd (33), Achtse Barrier-Gunterslaer (27), Flight Forum (26), Bedrijventerrein Eersel (21), Verspreide huizen (17), Rapenland (14)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Hurk (92), Kapelbeemd (43), Breeven (32), Schaapsloop 1 (32), Achtse Barrier (27), De Haagdoorn (21), Kade (21), Schaapsloop 2 (20), De Run 4000 (19), Flight Forum (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van De Run 5215 in Veldhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Veldhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Run 5000 in de buurt Veldhoven te Veldhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1610 m2 en ligt op De Run 5215 in Veldhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen