Kantoor - Huur

Dokter Stolteweg 42 8025AX Zwolle

Informatie aanvragen

1.636 per maand

Dokter Stolteweg 42 8025AX Zwolle
Informatie aanvragen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Dokter Stolteweg 42 in Zwolle

Kantoor - Huur
187 m2 - 538 m2

 

“Wij als Re-integratie en Outplacement organisatie hechten veel waarde aan goede bereikbaarheid, voldoende parkeergelegenheid, professionele maar bovenal persoonlijke uitstraling waardoor een ieder zich welkom voelt bij ons. Al deze aspecten vinden wij terug op ons kantoor in Zwolle aan de Dr. Stolteweg 44.”

Almar Elkhuizen – Staatvandienst

 

Kantoorruimte in het noorden van Zwolle

Zeer compleet kantorencomplex aan de noordkant van Zwolle, op het bedrijventerrein van Oosterenk. Goed bereikbaar met uitvalsweg de Zwolse ringweg Ceintuurbaan op drie minuten van de A28. Bovendien ligt het gebouw vlakbij het nieuwe Isala Ziekenhuis.

 

Buren

Sinds de oplevering op 1 april 2014 hebben Staat van Dienst, Imo Sales, Ondernemersbolwerk en DBC hier werkplek gevonden. Driekwart van het gebouw is nu ingevuld.

Beschikbare ruimte

Tweede verdieping: 187 m²
Derde verdieping:    351 m²

 
Pluspunten
  • De ruimtes zijn vrij in te delen en kunnen op maat worden ontworpen
  • Voetbalclub PEC Zwolle als achterbuurman
  • Dichtbij snelweg

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
1.636 per maand
Totale oppervlakte:
538 m2
In units vanaf:
187 m2
Parkeerplaatsen:
20
Beschikbaar per:
04/30/2015
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Kantorenterrein-Oosterenk (46), Bedrijventerrein Marslanden-Zuid (43), Binnenstad-Zuid (41), Stationsbuurt (37), Hanzeland (33), Bedrijventerrein Voorst-C (18), Noordereiland (16), Berkum (12), Binnenstad-Noord (11), Het Noorden (8)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Marslanden (43), Voorst (22), Bedrijvenpark Berkum (12), Holtenbroek (6), Het Veen (4), Zwarte Water (3), Netelhorst I (2), Voskuil 1979 (2), Vrolijkheid (2), Wezep Noord (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Dokter Stolteweg 42 in Zwolle.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Zwolle? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Kantorenterrein-Oosterenk te Zwolle. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 538 m2 en ligt op Dokter Stolteweg 42 in Zwolle.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen