Winkel - Huur & koop

Markerkant 10 136 C 1316AL Almere

Informatie aanvragen

€ 387000 kk

Markerkant 10 136 C 1316AL Almere
Informatie aanvragen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur & koop aangeboden
op Markerkant 10 136 C in Almere

Winkel - Huur & koop
480 m2
Moderne commerciële bedrijfsunit beschikbaar op het uitstekend bereikbare bedrijventerrein de “Markerkant” aan de noordzijde van Almere Stad. Op dit bedrijventerrein zijn onder andere de Praxis, Gamma, Decorette, Prominent, Kwantum, Leen Bakker, Carpet Right, Sport & Fitness, Diersuper etc. gevestigd waardoor er dagelijks vele bezoekers het bedrijvencomplex passeren.
De commerciële bedrijfsunit bestaat op de begane grond naast de winkel- showroomruimte uit een betegeld toilet en een kantoorunit met pantry. De 1e verdieping, bereikbaar middels de vaste trap, bestaat eveneens uit een winkel- showroomruimte en een opslagruimte. Gezien het afwerkingsniveau en de functionaliteit van de bedrijfsunit is de 1e verdieping ook perfect te gebruiken als kantoorruimte voor uw onderneming.
Algemeen:
Begane grond: circa. 240 m2 (inclusief kantoorunit)
1e verdieping: circa. 240 m² (inclusief opslagruimte)
Bestemming:
Volgens het huidige bestemmingplan heeft de commerciële bedrijfsunit de bestemming: showroom/winkelruimte voor PDV waardoor het uitermate geschikt is voor groothandel activiteiten. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Gemeente Almere.
Parkeren:
Bespaar aanzienlijk op uw parkeerkosten met de vier privé parkeerplaatsen aan de voorzijde van het pand en met de extra (gratis) parkeergelegenheid rondom het bedrijvencomplex.
Opleveringsniveau:
De winkelruimte zal casco worden opgeleverd en is voorzien van;
• Monoliet afgewerkte betonvloer
• Rolluiken
• Ramkraakbeveiliging
• Verwarming middels een luchtgordijn
• Stadsverwarming
• Glazen pui
• Dubbele beglazing
• Pantry met close in boiler
• Spuitwerkwanden
• Betegelde toiletruimte
• TL- verlichting
• Mogelijkheid tot een alarminstallatie
• Vrije hoogte van circa. 3.5 meter
• Frontbreedte van 15 meter
Ligging & bereikbaarheid:
De commerciële bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein “Markerkant” dat zich bevindt aan de noordzijde van Almere Stad, tussen de Kruidenwijk en Waterwijk. Het bedrijventerrein Markerkant heeft een directe verbinding met de rijksweg ”˜A6”™ (afritnr. 3, 5 en 8 via de S103). Er bevindt zich aangrenzend een busstation met een directe verbinding naar het centraal station van Almere Stad, alsmede naar het busstation het Oor met een rechtstreekse verbinding naar het Gooi, Amsterdam en Zeewolde.
Koopcondities:
Vraagprijs: € 387.000,- k.k.
Goedkeuring:
Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 387000 kk
oppervlakte:
480 m2
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel huren zijn: Verspreide huizen Almere-Stad (66), Verspreide huizen Almere-Buiten (52), Verspreide Huizen Almere-Haven (34), Centrum Almere-Stad (31), De Noord (16), Markerkant (7), Stedenwijk (5), Veluwsekant (3), Huizermaat West (2), Waterwijk (2)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel huren zijn: Doe Mere (8), Markerkant (7), Poldervlak (6), Veluwse Kant (o+w) (3), De Binderij (1), De Steiger (1), Gietersplaats (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Markerkant 10 136 C in Almere.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur & koop in Almere? We bieden u nu een unieke winkel aan te Almere. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 480 m2 en ligt op Markerkant 10 136 C in Almere, dit adres ligt op een bedrijventerrein, industrieterrein en pdv.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen