Kantoor - Huur

Randstad 21 9 G 1314BD Almere

Informatie aanvragen

€ 19200 per jaar

Randstad 21 9 G 1314BD Almere
Informatie aanvragen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Randstad 21 9 G in Almere

Kantoor - Huur
168 m2
Kantoor Penthouse op de derde verdieping van het gebouw "Randstaete"
Adres: Randstad 2109 G te Almere
De beschikbare kantoorruimte is gelegen in één van de twee representatieve kantoorvilla's van Randstaete. Deze zijn omgeven door veel groen en gelegen op een perfecte zichtlocatie aan de Landdrostdreef direct nabij het Centraal Station (bus- en NS-station) en op korte loopafstand van het winkelcentrum van Almere-Stad. Tegenover de kantoorgebouwen bevindt zich het zakencentrum met diverse hoogwaardige kantoorgebouwen, waaronder de Rabo-toren, Eurotoren en het WTC. Een uitstekende locatie met gunstige huurvoorwaarden.
De kleinschalige opzet van de kantoorgebouwen garandeert elke huurder een blijvende eigen identiteit en herkenbaarheid. De kantoorgebouwen zijn ontwikkeld voor middelgrote en kleinere bedrijven uit de handels- en dienstensector die prijs stellen op een representatieve huisvesting.
OPPERVLAK:
Het totaal oppervlak van de beschikbare kantoorruimte bedraagt ca. 168 m² en is gelegen op de derde verdieping. Mooi uitzicht rondom!
INDELING:
De kantoorruimte is verdeeld in een ontvangstruimte en een zestal kantoorkamers (in diverse afmetingen).
VOORZIENINGEN:
De kantoorruimte is voorzien van airco, een liftinstallatie, kabelgoten, systeemwanden, systeemplafonds met inbouwverlichting, een camera-intercom, mechanische ventilatie, brandmelders, stadsverwarming middels individueel regelbare radiatoren, draai/-kiepramen en een fraaie pantry. De toiletgroep bevindt zich op de gang.
Ter overname wordt een telefooncentrale aangeboden.
PARKEERGELEGENHEID:
Op het eigen terrein zijn er nader toe te wijzen parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens zijn er diverse parkeermogelijkheden aan de openbare weg (blauwe zone).
HUURSOM:
€ 1.600,- per maand te vermeerderen met de wettelijke BTW.
SERVICEKOSTEN:
36,12 euro per m², per jaar, te vermeerderen met de wettelijke BTW.
(e.e.a. op basis van nacalculatie).
Onder de servicekosten vallen de navolgende zaken:
Levering en verbruik van stadsverwarming (inclusief vastrecht) ten behoeve van de algemene ruimten en ten behoeve van het eigen verbruik;
- Levering en verbruik van water (inclusief vastrecht) ten behoeve van de algemene ruimten en ten behoeve van het eigen verbruik;
- Levering en verbruik van elektriciteit (inclusief vastrecht) ten behoeve van de algemene ruimten;
- Onderhoud en periodieke controle van verwarmings- en/of luchtbehandelinginstallaties/liftistallaties/ hydrofoorinstallaties/ gebouw bewakinginstallaties/elektrische deurbediening;
- Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimte en/of terrein;
- Verzorging containerhuur;
- Assurantiepremie buitenbeglazing;
- Onderhoud terrein, tuinen, waaronder vervangen van planten;
- Alle gemeentelijke heffingen en belastingen met betrekking tot het feitelijk gebruik van het gehuurde, welke in rekening zijn/worden gebracht bij de verhuurder;
- Administratiekosten ad. 5% over de hierboven omschreven leveringen en diensten.
OPLEVERING:
Per direct.
VOORBEHOUD:
Goedkeuring door eigenaar.
Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 19200 per jaar
oppervlakte:
168 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Bank op 1000 m tot 1500 m, ontspanning op 1000 m tot 1500 m, restaurant op 1000 m tot 1500 m en winkel op 1000 m tot 1500 m
Gebied:
Bedrijventerrein
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
1991-2000
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Verspreide huizen Almere-Stad (88), Verspreide Huizen Almere-Haven (76), Valkeveen (57), Verspreide huizen Almere-Buiten (49), Literatuurwijk (29), Gooisekant (25), Tussen de Vaarten Zuid (24), Veluwsekant (24), Centrum Almere-Stad (23), De Noord (21)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Gooimeer Zuid (39), Gooisekant (34), Gooisepoort 1e&2e Fase (32), Veluwse Kant (o+w) (24), Industriewijk (22), De Uitgeverij (15), Randstad (15), Gooimeer Noord (14), Het Atelier (14), De Vaart I,ii & Iii (13)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Randstad 21 9 G in Almere.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Almere? We bieden u nu een uniek kantoor aan te Almere. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 168 m2 en ligt op Randstad 21 9 G in Almere, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen