Kantoor - Huur

Binairstraat 7 1033MN Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 30000 /jr

Binairstraat 7 1033MN Amsterdam
Informatie aanvragen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Binairstraat 7 in Amsterdam

Kantoor - Huur
230 m2
Geheel zelfstandige kantoorruimte met een industriële uitstraling in een inspirerende en goed bereikbare omgeving. De kantoorruimte is gelegen in Amsterdam Noord nabij de NDSM Werf. In de directe omgeving zijn bedrijven als Damen Schiprepair en Van Keulen hout en bouwmaterialen gevestigd. De ruimte is gelegen in het pand van The Set Company een internationaal bedrijf actief in decor- en interieurbouw. Via de zelfstandige entree op de begane grond komt u op de eerste verdieping in een open ruimte met ramen van de grond af tot het plafond. Hierdoor ontstaat een ruimte met veel daglicht die nog vrij is in te delen door de gebruiker.
Locatie:
NDSM-Werf. De Nederlandsche Dok Maatschappij was een scheepsreparatiewerf, die in 1920 werd gesticht door enkele Amsterdamse rederijen. Deze hadden behoefte aan concurrentie voor de Amsterdamsche Droogdok Maatschappij. Evenals deze werd de NDM gevestigd aan de noordkant van het IJ. De scheepshelling van de NSM kwam daarnaast te liggen. Op 27 februari 1946 besloten de aandeelhouders van de 'NV Nederlandsche Scheepsbouw Maatschappij' (NSM) en de 'Nederlandsche Dok Maatschappij NV' (NDM) tot een fusie. In april 1946 werd de nieuwe werf opgericht onder de naam 'Nederlandsche Dok en Scheepsbouw Maatschappij (NDSM). Vanaf begin 2000 is het terrein langzaam getransformeerd naar een inspirerende woon- werkomgeving. De laatste jaren heeft deze transformatie een vogelvlucht genomen waardoor de contouren van het 'nieuwe' NDSM terrein steeds duidelijker worden.
Bereikbaarheid:
Het terrein is gelegen aan het IJ. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed met de diverse buslijnen (lijn 391, 394) die op enkele minuten lopen van het pand stoppen. Verder is er de pontverbinding tussen Centraal Station en de NDSM werf. De locatie is ook zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. Vanaf de ringweg A10 (afslag S118) bent u binnen enkele autominuten op de Binairstraat.
Verhuurbare vloeroppervlakte:
Voor de verhuur is circa 230 m² kantoorruimte beschikbaar. De ruimte is ontsloten via een eigen entree op de begane grond en gelegen op de eerste verdieping.
De kantoorruimte is voorzien van:
- Sanitaire voorzieningen;
- Pantry;
- Verlichting;
- Elektra;
- Vloerverwarming;
- Aansluiting voor data en telefonie.
Aanvangshuurprijs:
De huurprijs bedraagt € 30.000- per jaar, te vermeerderen met btw.
Bij vaststelling van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur.
Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 30,- per m² per jaar exclusief btw.
Huurtermijn:
5 jaar met een optieperiode van 5 jaar.
Aanvaarding:
In overleg doch spoedig.
Bankgarantie/waarborgsom:
Ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten.
Bestemming:
Bestemmingsplan genaamd ”˜Cornelis Douwesterrein II”™ vastgesteld op 20 juni 2013. Het object is bestemd als Bedrijf 2. De voor '2' aangewezen gronden zijn bestemd voor: bedrijven met daarbij behorende voorzieningen zoals kantoren, ontsluitingswegen, laad- en losvoorzieningen enz.
Parkeren:
Op eigen terrein en de openbare weg. Ten aanzien van de parkeerplaatsen op eigen terrein dienen aanvullende afspraken gemaakt te worden.
Huurovereenkomst:
Voor het overige zullen de bij huur en verhuur van soortgelijke ruimten gebruikelijke bepalingen van toepassing zijn en met dien verstande dat voor de verdere vastlegging als basis gebruik gemaakt zal worden van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit model wordt aangevuld met aanvullende bepalingen van verhuurder.
Aanvullende informatie:
123makelaar
Gedempt hamerkanaal 89
1021 KP Amsterdam
T 020 619 29 30
123 makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 30000 /jr
oppervlakte:
230 m2
Buurt:
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (216), Burgwallen-Nieuwe Zijde (146), Bedrijventerrein Sloterdijk (117), Grachtengordel-Zuid (114), Buiksloterham (112), Buitenveldert-West (110), Museumkwartier (99), Willemspark (90), Westelijk Havengebied (84), Oostelijk Havengebied (80)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (66), Bedrijventerrein Schinkel (46), Sloterdijk I (32), Hamerstraat (31), Mercuriushaven (gemengd) (30), Overamstel (28), Cornelis Douwesterrein (24), Alfadriehoek (gemengd) (22), Amstel Ii (22), Achtersluispolder (21)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Binairstraat 7 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Cornelis Douwesterrein in de buurt Buiksloterham te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 230 m2 en ligt op Binairstraat 7 in Amsterdam, dit adres ligt op een bedrijventerrein, havengebied en industrieterrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen