Bedrijfsruimte - Huur

Gedempt Hamerkanaal 139 1021KP Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 50 /m²/jr

Gedempt Hamerkanaal 139 1021KP Amsterdam
Informatie aanvragen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Gedempt Hamerkanaal 139 in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Huur
1318 m2
Creatieve ruimte met veel mogelijkheden gelegen op bedrijventerrein de Overkant. De ruimte is vanaf oktober dit jaar beschikbaar tot medio 2020. De ruimte is groot circa 1.318 m² (exclusief m² op de verdieping) en wordt in de huidige staat opgeleverd. Er zijn divers zeecontainers ingebouwd met verschillende gebruiksfuncties. Deze containers worden om niet aan de huurder overgedragen bij ingang van de huurovereenkomst.
Het bedrijfsterrein De Overkant, met gunstige ligging aan het IJ, is getransformeerd tot een plek waar mensen de komende jaren kunnen werken en recreëren. Het terrein van 3,5 ha grond, ruim 28.000 m² bvo voormalig fabriekscomplex biedt ruimte voor bedrijven op het gebied van de creatieve industrie zoals architectenbureaus, internetbedrijven, reclame- en communicatiebureaus. Op dit terrein hebben wij nu een zelfstandige unit te huur van circa 1.318 m².
Het terrein is zoals aangegeven fantastisch gelegen aan het IJ. De bereikbaarheid met het Openbaar vervoer is goed met de diverse buslijnen (lijn 38, 105, 109) die op 2 minuten lopen van het terrein stoppen alsmede de pont verbinding tussen IJplein en Centraal Station op 5 minuten fietsen vanaf het terrein die elke 7 minuten vaart tijdens de spits en elke 15 minuten daarbuiten. De locatie is ook zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. Via de Meeuwenlaan en Johan van Hasseltweg is de ringweg A10 (afslag S116) binnen enkele minuten bereikbaar. De binnenstad van Amsterdam bereikt u via de IJ-tunnel (S116) tevens in enkele minuten.
Kortom een uitstekende bereikbaarheid en toch dichtbij het centrum!
Verhuurbare vloeroppervlakte:
Bedrijfsruimte: ca. 1.318 m² bedrijfsruimte, dit is exclusief de meters gelegen op de verdieping.
De bedrijfsruimte is voorzien van:
- verwarming;
- opbouwarmaturen
- toilet (gemeenschappelijk)
- overheaddeuren;
- wandafwerking as-is
Parkeren:
Op dit moment is het vrij parkeren op de openbare weg. Op eigen terrein zijn ongeveer 300 parkeerplaatsen aanwezig. Op termijn zal verhuurder een parkeerbeleid invoeren. Parkeerplaatsen zijn dan te huren voor een huurprijs vanaf € 550,- per jaar excl. btw en servicekosten.
Aanvangshuurprijs:
De huurprijs bedraagt € 65.900- per jaar, te vermeerderen met BTW.
Bij vaststelling van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur.
Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 35,- per m² per jaar exclusief btw.
Huurtermijn:
vanaf ingangsdatum tot medio/eind 2020. De betreffende locatie komt in aanmerking voor herontwikkeling.
Aanvaarding:
Oktober 2016.
Bankgarantie/waarborgsom:
Ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 50 /m²/jr
oppervlakte:
1.318 m2
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Sloterdijk (153), Amstel III/Bullewijk (91), Westelijk Havengebied (109), Buiksloterham (107), Westerspoor (60), Achtersluispolder (59), Oostelijk Havengebied (41), Ijplein/Vogelbuurt (32), De Omval (31), Verrijn Stuart (25)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Sloterdijk Iii-Zuid (97), Bedrijvengebied Zuidoost (78), Westerspoor-Zuid (58), Achtersluispolder (48), Cornelis Douwesterrein (48), Mercuriushaven (gemengd) (35), Sloterdijk I (32), Hamerstraat (26), Bedrijventerrein Cruquius (25), Verrijn Stuart (25)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Gedempt Hamerkanaal 139 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Hamerstraat in de buurt Ijplein/Vogelbuurt te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1318 m2 en ligt op Gedempt Hamerkanaal 139 in Amsterdam, dit adres ligt aan vaarwater en bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen