Kantoor - Huur

Gedempt Hamerkanaal 151 1021KP Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 10000 /jr

Gedempt Hamerkanaal 151 1021KP Amsterdam
Informatie aanvragen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Gedempt Hamerkanaal 151 in Amsterdam

Kantoor - Huur
71 m2
Kantoorruimte met een industriële uitstraling met zicht op het IJ. De kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein de Overkant. De ruimte is per direct beschikbaar tot medio 2020.
Het bedrijfsterrein De Overkant, met gunstige ligging aan het IJ, is getransformeerd tot een plek waar mensen de komende jaren kunnen werken en recreëren. Het terrein van 3,5 ha grond, ruim 28.000 m²bvo voormalig fabriekscomplex biedt ruimte voor bedrijven op het gebied van de creatieve industrie zoals architectenbureaus, internetbedrijven, reclame- en communicatiebureaus. Op dit terrein hebben wij nu een unit te huur van circa 220 m². De unit is direct aan het IJ gelegen.
Het terrein is zoals aangegeven fantastisch gelegen aan het IJ. De bereikbaarheid met het Openbaar vervoer is goed met de diverse buslijnen (lijn 38, 105, 109) die op 2 minuten lopen van het terrein stoppen alsmede de pont verbinding tussen IJplein en Centraal Station op 5 minuten fietsen vanaf het terrein die elke 7 minuten vaart tijdens de spits en elke 15 minuten daarbuiten. De locatie is ook zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. Via de Meeuwenlaan en Johan van Hasseltweg is de ringweg A10 (afslag S116) binnen enkele minuten bereikbaar. De binnenstad van Amsterdam bereikt u via de IJ-tunnel (S116) tevens in enkele minuten.
Kortom een uitstekende bereikbaarheid en toch dichtbij het centrum!
Verhuurbare vloeroppervlakte:
kantoorruimte: ca. 71 m² kantoorruimte
De kantoorruimte is voorzien van:
- cv-installatie met radiatoren met GPS verbruiksmeters
- opbouwarmaturen
- toilet (gemeenschappelijk)
- pantry (gemeenschappelijk)
- huidige kabelgoten en databekabeling
- glasvezel
- huidige vloer
- wandafwerking as-is
Parkeren:
Op dit moment is het vrij parkeren op de openbare weg. Op eigen terrein zijn ongeveer 300 parkeerplaatsen aanwezig. Op termijn zal verhuurder een parkeerbeleid invoeren. Parkeerplaatsen zijn dan te huren voor een huurprijs vanaf € 550,- per jaar excl. btw en servicekosten.
Aanvangshuurprijs:
De huurprijs bedraagt € 10.000- per jaar, te vermeerderen met BTW.
Bij vaststelling van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur.
Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 35,- per m² per jaar exclusief btw.
Huurtermijn:
vanaf ingangsdatum tot medio/eind 2020. De betreffende locatie komt in aanmerking voor herontwikkeling.
Aanvaarding:
In overleg doch spoedig.
Bankgarantie/waarborgsom:
Ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten.
Aanvullende informatie:
123makelaar
Gedempt hamerkanaal 89
1021 KP Amsterdam
T 020 619 29 30
123 makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 10000 /jr
oppervlakte:
71 m2
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (216), Amstel III/Bullewijk (115), Burgwallen-Nieuwe Zijde (146), Bedrijventerrein Sloterdijk (117), Grachtengordel-Zuid (114), Buiksloterham (112), Buitenveldert-West (110), Museumkwartier (99), Willemspark (90), Westelijk Havengebied (83)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (66), Bedrijvengebied Zuidoost (40), Bedrijventerrein Schinkel (46), Sloterdijk I (32), Hamerstraat (31), Mercuriushaven (gemengd) (30), Overamstel (28), Cornelis Douwesterrein (24), Alfadriehoek (gemengd) (22), Amstel Ii (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Gedempt Hamerkanaal 151 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Hamerstraat in de buurt Ijplein/Vogelbuurt te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 71 m2 en ligt op Gedempt Hamerkanaal 151 in Amsterdam, dit adres ligt aan vaarwater, bedrijventerrein en stadskern.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen