Winkel - Huur

Roelof Hartstraat 22 1071VJ Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 1500 /mnd

Roelof Hartstraat 22 1071VJ Amsterdam
Informatie aanvragen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Roelof Hartstraat 22 in Amsterdam

Winkel - Huur
89 m2
Nieuw in de verhuur genomen een goed gelegen winkelruimte tegenover het College Hotel. Het object bestaande uit circa 80 m² winkelruimte, 9m² kelder en diepe tuin en is gelegen in het centrum van Amsterdam. Het object is goed indeelbaar en centraal gelegen in de straat. De locatie is goed te bereiken per openbaar vervoer en nabij de Ceintuurbaan, Roelof Hartplein en o.a. de bibliotheek. In de straat zijn reeds diverse speciaalzaken en horeca gevestigd.
Locatie:
De winkelruimte is gelegen in de Valeriusbuurt met een diversiteit van winkels in de nabij omgeving, zoals bijvoorbeeld damesmodezaken, lunchroom, exclusieve bakkerij, diverse vintagewinkels.
Indeling en vloeroppervlak:
Circa 80 m² verkoop oppervlak en circa 9 m² kelder. De front breedte is 5 meter.
Parkeren:
Betaalde parkeerplaatsen op de openbare weg.
Bestemming:
Detailhandel. Informatie inzake de gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij ruimtelijke plannen Amsterdam.
Huurprijs:
€ 1.500,- per maand exclusief B.T.W. en servicekosten.
Servicekosten:
Nader in overleg vast te stellen.
B.T.W.:
Uitgangspunt is een met btw belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.
Opleverniveau:
De winkelruimte wordt in casco staat aangeboden. Diverse aanwezige voorzieningen zijn door de huidige huurder aangebracht. Deze voorzieningen zijn in overleg over te nemen.
Huurtermijn:
5 jaar met een optieperiode van 5 jaar.
Zekerheidstelling:
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie te stellen ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met btw en servicekosten.
Indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) aangevuld met enkele bijzondere bepalingen van verhuurder.
Aanvaarding:
in overleg, bij voorkeur per 01 oktober 2016.
Alhoewel zorgvuldigheid is betracht, wordt noch door 123makelaar noch door diens opdrachtgever ingestaan
c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid of volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of
vermelde gegevens. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
De eigenaar/ verhuur behoudt zich het recht van gunning voor.
123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1500 /mnd
oppervlakte:
89 m2
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Oude Pijp (60), Jordaan (43), Museumkwartier (39), Grachtengordel-West (28), Da Costabuurt (27), Burgwallen-Nieuwe Zijde (26), Van Lennepbuurt (25), Nieuwe Pijp (23), Kinkerbuurt (20), Buikslotermeer (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Zuiderhout (16), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (4), Bedrijvencentrum Osdorp (2), Landlust (2), Achtersluispolder (1), Buiksloterham / Papaverweg (1), Centrale Markthallen / Fca (1), De Sniep (1), Sloten-Slimmeweg (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Roelof Hartstraat 22 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Museumkwartier te Amsterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 89 m2 en ligt op Roelof Hartstraat 22 in Amsterdam, dit adres ligt in een stadscentrum dorpskern, stadskern en woonomgeving.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen