Kantoor - Huur

Toldwarsstraat 14 H 1073RR Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 1600 /mnd

Toldwarsstraat 14 H 1073RR Amsterdam
Informatie aanvragen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Toldwarsstraat 14 H in Amsterdam

Kantoor - Huur
67 m2
Object:
Deze volledig gerenoveerde ruimte is gelegen op de begane grond van een hoekpand in het populaire stadsdeel de Pijp. Het betreft een courante hoekunit, hoek Tolstraat/Toldwarsstraat, met veel daglicht en een zelfstandig entree. De unit is voor diverse doeleinde aan te wenden zoals kantoorruimte of praktijkruimte.
Voor de verhuur is circa 67 m² beschikbaar. Daarvan is circa 50 m² gelegen op de begane grond. Het overige metrage is in de kelder gelegen. De ruimte is recent volledig gerenoveerd en wordt in de huidige staat opgeleverd onder andere voorzien van:
- eigen entree;
- houten vloer;
- wanden en plafond gestuukt;
- verlichting luxe;
- centrale verwarming middels radiatoren;
- pantry voorzien van inbouwapparatuur;
- luxe sanitair;
- afdoende elektra.
Ligging en voorzieningen:
Het object is gelegen in Amsterdam Oud Zuid in de Pijp. In de omgeving bevinden zich zeer veel buurtverzorgende faciliteiten zoals winkels, bars, lunchgelegenheden, restaurants en overige bedrijven. Het object is goed bereikbaar met openbaar vervoer d.m.v. diverse tram en busverbindingen. De directe nabijheid van de Van Woustraat maakt de bereikbaarheid met de auto ook goed.
Parkeerplaatsen:
Betaald parkeren in de openbare ruimte.
Vloeroppervlakte:
Het totale metrage bedraagt circa 67 m² kantoor/winkel/praktijkruimte.
Huurprijs:
€ 1.600,-- per maand te vermeerderen met btw en servicekosten.
Huurbetaling:
Per maand vooruit.
Servicekosten:
Huurder is zelf verantwoordelijk voor de aansluitingen met de diverse nutslevaranciers. Huurder dient wel servicekosten te betalen voor het periodiek onderhouden van de aanwezige installaties.
Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur.
Huurperiode:
5 jaar met een optieperiode van 5 jaar.
Huurcontract:
Huurovereenkomst volgens de respectievelijke modellen door de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld met verhuurders aanvullingen/wijzigingen.
Huuropzegtermijn:
12 maanden tegen het einde van een huurperiode.
Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum.
Opleveringsdatum:
In overleg, kan snel.
123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1600 /mnd
oppervlakte:
67 m2
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (216), Amstel III/Bullewijk (117), Burgwallen-Nieuwe Zijde (146), Bedrijventerrein Sloterdijk (117), Grachtengordel-Zuid (114), Buiksloterham (112), Buitenveldert-West (110), Museumkwartier (99), Willemspark (90), Westelijk Havengebied (83)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (66), Bedrijvengebied Zuidoost (40), Bedrijventerrein Schinkel (46), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (33), Sloterdijk I (32), Hamerstraat (31), Mercuriushaven (gemengd) (30), Overamstel (28), Cornelis Douwesterrein (24), Alfadriehoek (gemengd) (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Toldwarsstraat 14 H in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Diamantbuurt te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 67 m2 en ligt op Toldwarsstraat 14 H in Amsterdam, dit adres ligt in een stadskern en woonomgeving.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen