Bedrijfsruimte - Huur

Vuurwerkerweg 15 A 1032KN Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 10500 /jr

Vuurwerkerweg 15 A 1032KN Amsterdam
Informatie aanvragen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Vuurwerkerweg 15 A in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Huur
80 m2
Te huur aangeboden circa 80 m² volledig zelfstandige bedrijfsruimte. De ruimte is gelegen aan de Vuurwerkerweg 15-a in Amsterdam-Noord. De Vuurwerkerweg is nabij de NDSM-werf gelegen. Het opleveringsniveau kan in overleg met huurder afgestemd worden. Zo kan de overheaddeur bijvoorbeeld vervangen worden door een pui. Hierdoor krijgt de ruimte een meer showroom functie. Het is tevens mogelijk om de ruimte te koppelen met de te huur staande Slijperweg 4 te Amsterdam.
Bereikbaarheid:
Door de ligging is de ruimte zeer goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Vanaf de A10 Ring Amsterdam bent u binnen enkele minuten op de Slijperweg. De veerdienst met verbinding naar het Amsterdam Centraal Station is op circa 500 meter gelegen. Daarnaast zijn er vele busverbindingen die nagenoeg voor de deur stoppen.
Locatie:
De Vuurwerkerweg/Slijperweg is nabij de Buiksloterham en NDSM-werf gelegen, twee gebieden die een uitzonderlijke transformatie ondergaan. Buiksloterham op de Noordelijke IJoever, ooit het gebied met één van de meest vervuilende industrieën van Amsterdam, transformeert naar een duurzaam gebied, voor wonen en werken. De NDSM-werf, een voormalige scheepswerf, ligt direct aan het IJ in Amsterdam-Noord. De NDSM-werf wordt door de gemeente Amsterdam herontwikkeld naar een stedelijk gebied met woningen, (creatieve) bedrijven, kantoren, onderwijs, leisure en retail. Ook wordt het gebied uitgebouwd als locatie voor culturele evenementen.
Indeling en vloeroppervlak:
Circa 80 m² bedrijfsruimte. De ruimte is toegankelijk middels een handbedienbare overheaddeur en of loopdeur.
Parkeren:
Momenteel is het parkeren in dit deel van Amsterdam-Noord nog gratis. Parkeren kan op de openbare weg geschieden, voldoende plekken in de directe omgeving.
Huurprijs:
€ 10.500,- per jaar exclusief B.T.W. en servicekosten.
Servicekosten:
Nader in overleg vast te stellen.
B.T.W.:
Uitgangspunt is een met btw belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.
Huurovereenkomst:
ROZ-model aangevuld met bijzondere bepalingen.
Alhoewel zorgvuldigheid is betracht, wordt noch door 123makelaar noch door diens opdrachtgever ingestaan
c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid of volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of
vermelde gegevens. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
123 makelaar uw Bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 10500 /jr
oppervlakte:
80 m2
Buurt:
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Sloterdijk (154), Westelijk Havengebied (112), Buiksloterham (107), Westerspoor (86), Achtersluispolder (59), Oostelijk Havengebied (41), Ijplein/Vogelbuurt (32), De Omval (31), Verrijn Stuart (25), Sniep (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Sloterdijk Iii-Zuid (97), Westerspoor-Zuid (82), Achtersluispolder (48), Cornelis Douwesterrein (48), Mercuriushaven (gemengd) (35), Sloterdijk I (32), Hamerstraat (26), Bedrijventerrein Cruquius (25), Verrijn Stuart (25), Buiksloterham / Papaverweg (23)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Vuurwerkerweg 15 A in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Metaalbewerkerweg in de buurt Buiksloterham te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 80 m2 en ligt op Vuurwerkerweg 15 A in Amsterdam, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen