Kantoor - Huur

Ronsseweg 7-9 2803ZA Gouda

Informatie aanvragen

Huurprijs notk

Ronsseweg 7-9 2803ZA Gouda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Ronsseweg 7-9 in Gouda

Kantoor - Huur
275 m2 - 640 m2

Zoekt u een kantoor te huur in Gouda? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Boerhaavekwartier te Gouda. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 640 m2 en ligt op Ronsseweg 7-9 in Gouda, dit adres ligt in een stationslokatie en woonomgeving.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: Huurprijs notk

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 2012
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Ronsseweg 7-9 in Gouda te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Huurprijs notk
Totale oppervlakte:
640 m2
In units vanaf:
275 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Goudse Poort (37), Waddinxveen (34), Zoutman (32), Verspreide bebouwing Moordrecht (28), Verspreide huizen in Schieland (20), De Baan en omgeving (15), Voorweg vanaf Middelweg (12), Boerhaavekwartier (13), Dorrestein (11), Kadenbuurt (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Goudse Poort (40), Zoutman (29), Het Ambacht (18), Sierteeltcentrum-Itc (11), Coenecoop I+ii (12), Reeuwijkse Poort (12), Gouwespoor (vh Nieuwe Park West) (9), Kouwehoek (8), Hooge Veenen (5), Stolwijk-Zuid (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ronsseweg 7-9 in Gouda.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen