Bedrijfsruimte - Huur

Bouwstraat 8 7483PA Haaksbergen

Informatie aanvragen

€ 37 /m²/jr

Bouwstraat 8 7483PA Haaksbergen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Bouwstraat 8 in Haaksbergen

Bedrijfsruimte - Huur
2550 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Haaksbergen? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Stepelo in de buurt Verspreide huizen Veldmaat ten noorden van de spoorlijn te Haaksbergen. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2550 m2 en ligt op Bouwstraat 8 in Haaksbergen.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 37 /m²/jr

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 1998
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: Per direct beschikbaar.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Bouwstraat 8 in Haaksbergen te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 37 /m²/jr
oppervlakte:
2.550 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrie- en havengebied (67), Bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid I (34), Marssteden (41), Verspreide huizen Veldmaat ten noorden van de spoorlijn (31), Bedrijventerrein Twentekanaal-Noord I (17), Buurtschap Twekkelo (12), Industrieterrein-Delden (10), Elferink-Heuwkamp (9), Bedrijventerrein Zeggershoek (5), Buurtschap Usselo (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Havengebied (68), Marssteden (49), Twentekanaal Zuid (25), Stepelo (26), Twentekanaal Noord (17), Zeggershoek- Fabelenweg (14), Schneiderbos I En Ii (10), T Vark (7), Ind West (6), Josink Es (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Bouwstraat 8 in Haaksbergen.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen