Kantoor - Huur

Beitel 15 6422PA Heerlen

Informatie aanvragen

€ 49 /m²/jr

Beitel 15 6422PA Heerlen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Beitel 15 in Heerlen

Kantoor - Huur
376 m2

Zoekt u een kantoor te huur in Heerlen? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Beitel in de buurt Beitel te Heerlen. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 376 m2 en ligt op Beitel 15 in Heerlen, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 49 /m²/jr

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 1969
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Beitel 15 in Heerlen te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 49 /m²/jr
oppervlakte:
376 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Heerlen-Centrum (24), Op de Nobel (20), Welten-Dorp (14), Spekholzerheide (12), Verspreide huizen (3), Bekkerveld (8), Kerkrade-Centrum (7), Beersdal (6), Lindeveld (6), Beitel (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rodaboulevard Ii (sd) (7), Smitzerveld (6), Avantis (3), Euregiopark (3), Julia (3), Rodaboulevard I (3), De Kissel (2), De Koumen (1), Prinsenstraat E.O. (2), Spekholzerheide (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Beitel 15 in Heerlen.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen