Bedrijfsruimte - Huur

Apolloweg 21 N 8938AT Leeuwarden

Informatie aanvragen

€ 250 /mnd

Apolloweg 21 N 8938AT Leeuwarden
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Apolloweg 21 N in Leeuwarden

Bedrijfsruimte - Huur
40 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Leeuwarden? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Hemrik in de buurt Hemrik te Leeuwarden. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 40 m2 en ligt op Apolloweg 21 N in Leeuwarden, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 250 /mnd

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is Na 2011
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Apolloweg 21 N in Leeuwarden te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 250 /mnd
oppervlakte:
40 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hemrik (66), Zwette-Schenkenschans (31), Businesspark Leeuwarden (8), Wielenp�lle (6), Burgum (5), Newton (4), Valeriuskwartier (4), Verspreide huizen Burgum (3), De Waag (2), Huizum-Dorp (2)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hemrik (66), Leeuwarden West (32), Business Park (8), Ouddeelstraat E.O. (6), Newtonpark Ii (4), Elingsloane (3), Bedrijventerrein Noord (2), Marsum (2), Middelsee Ii (1), Wergea (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Apolloweg 21 N in Leeuwarden.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen