Kantoor - Huur

Kenauweg 14 2331BB Leiden

Informatie aanvragen

€ 75 /m²/jr

Kenauweg 14 2331BB Leiden
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Kenauweg 14 in Leiden

Kantoor - Huur
17 m2

Zoekt u een kantoor te huur in Leiden? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Westwal in de buurt Schenkwijk te Leiden. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 17 m2 en ligt op Kenauweg 14 in Leiden.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 75 /m²/jr

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 1980
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: Per direct beschikbaar.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Kenauweg 14 in Leiden te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 75 /m²/jr
oppervlakte:
17 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Verspreide huizen Zuiden en Oosten (16), Stationskwartier (37), Leidschendam-Zuid (25), Cronestein (24), Verspreide huizen Sassenheim (14), Verspreide huizen (18), Pieterswijk (17), Gasthuiswijk (16), Hoge Rijndijk (14), Verspreide huizen Raaphorst en in poldergebied (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Baanderij (23), Gravendijck, 's- (9), Cronesteijn - Rooseveltsstraat (15), 't Heen (11), Cronesteijn - Fruitbuurt (12), Klei-Oost (noordwijk) (5), Roomburg (11), Jagtlust (9), Dobbewijk (8), Grote Polder (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kenauweg 14 in Leiden.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen