Kantoor - Huur

Leichelweg 26 7241CV Lochem

Informatie aanvragen

€ 750 /mnd

Leichelweg 26 7241CV Lochem
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Leichelweg 26 in Lochem

Kantoor - Huur
210 m2

Zoekt u een kantoor te huur in Lochem? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Lochem-Noord te Lochem. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 210 m2 en ligt op Leichelweg 26 in Lochem, dit adres ligt op een bedrijventerrein en kantorenpark.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 750 /mnd

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 2001-2010
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Leichelweg 26 in Lochem te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 750 /mnd
oppervlakte:
210 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lochem-Noord (15), Lochem-Oost (9), Vesting (8), Ruurlo (7), Borculo overige komgebieden (6), Verspreide huizen Geesteren (6), Markelo (5), Verspreide huizen Delden en Veldwijk (3), Verspreide huizen Harfsen (2), Vorden (2)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Overberkel (6), Aalsvoort (4), Bedrijventerrein Molengronden (3), Hanzeweg (2), Schansekamp (2), Harfsen (1), Werkveld Oost (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Leichelweg 26 in Lochem.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen