Bedrijfsruimte - Huur

Gorterplaats 30 A 6531HZ Nijmegen

Informatie aanvragen

€ 315 /mnd

Gorterplaats 30 A 6531HZ Nijmegen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Gorterplaats 30 A in Nijmegen

Bedrijfsruimte - Huur
65 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Nijmegen? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Nije Veld te Nijmegen. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 65 m2 en ligt op Gorterplaats 30 A in Nijmegen, dit adres ligt in een stadskern.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 315 /mnd

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 1989, er zijn 1 parkeerplaatsen beschikbaar
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Gorterplaats 30 A in Nijmegen te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 315 /mnd
oppervlakte:
65 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Bijsterhuizen (63), Elst-Zuidoost (58), Bedrijventerrein Nieuwenweg (39), Goffert (34), Westkanaaldijk (34), Verspreide huizen Flieren (28), Haven- en industrieterrein (23), De Sluis (22), Westeraam (18), Nije Veld (16)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bijsterhuizen (incl Wijchen) (63), De Aam (67), Wijchen Oost (44), West Kanaaldijk (34), Winkelsteeg (32), Oost-Kanaalhaven (27), Bedrijventerrein Gendt-Bemmel (24), De Sluis Weurt (21), Sluisweg (11), Lindenholt (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Gorterplaats 30 A in Nijmegen.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen