Winkel - Huur

Marktstraat 5A 7311LH Apeldoorn

Informatie aanvragen

€ 1.000,- per maand

Marktstraat 5A 7311LH Apeldoorn
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Marktstraat 5A in Apeldoorn

Winkel - Huur
100 m2
Te huur Winkelpand , Marktstraat 5A Apeldoorn. winkelruimte 100m2 met horecafunctie categorie 1 en 2, inclusief parkeerplaats.
Huurprijs: € 1.000,- per maand. Exclusief gas, water en elektra. Geen servicekosten.
De ruimte is opgedeeld in 2 ruimtes van circa 25m2 en 75m2. De scheidingsmuur kan worden verwijderd om er 1 volledige ruimte van te maken. De winkel is verder voorzien van een dames -en herentoilet.
De winkelruimte is gelegen nabij boekhandel Nawijn & Polak, Runnersworld en De Lampenkoning. Voorts bevindt het bekende Marktplein van Apeldoorn zich om de hoek van het pand. De Marktstraat is per fiets en per auto bereikbaar. Bij de huurprijs is 1 parkeerplaats, achter de winkel, inbegrepen. De parkeerplaats is bereikbaar via de achterdeur.
Tegenover de winkel wordt naast de huidige fietsenstalling een stadsparkje gerealiseerd. Dit zal in het voorjaar van 2017 gereed zijn. De doorgang naar de Hoofdstraat blijft gehandhaafd.
De winkel heeft een totale oppervlakte van circa 100 m² de frontbreedte bedraagt circa 5 meter.
Bestemming: Centrumdoeleinden 1. Detailhandel/Winkel met horeca categorie 1 en 2.
Voor volledige informatie over de bestemming verwijzen wij u naar het omgevingsloket van de gemeente Apeldoorn.
Voor nadere informatie of bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Henk Heuvelink
06-14363535
Kijk ook op: www.huurink.nl

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1.000,- per maand
oppervlakte:
100 m2
Parkeerplaatsen:
1
Bouwjaar:
1952
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Binnenstad (114), Verspreide huizen Twello-Zuid (29), Verspreide huizen Vaassen (20), Brinkhorst (14), Orden (9), De Haven (7), Vogelkwartier (7), Matengaarde (5), Componistenkwartier (4), Sluisoord (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Herstructurering Bedrijventerrein Nijverheid (3), Kayersmolen Noord (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Marktstraat 5A in Apeldoorn.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Apeldoorn? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Binnenstad te Apeldoorn. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 100 m2 en ligt op Marktstraat 5A in Apeldoorn.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen