Bedrijfsruimte - Huur

Mercuriusweg 2 B, D 7202BS Zutphen

Informatie aanvragen

€ 375 /mnd

Mercuriusweg 2 B, D 7202BS Zutphen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Mercuriusweg 2 B, D in Zutphen

Bedrijfsruimte - Huur
70 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Zutphen? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Mars in de buurt Marswegkwartier te Zutphen. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 70 m2 en ligt op Mercuriusweg 2 B, D in Zutphen, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 375 /mnd

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 1960-1970
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Mercuriusweg 2 B, D in Zutphen te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 375 /mnd
oppervlakte:
70 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Marswegkwartier (76), Kloosterlanden (43), Vespreide huizen Leesten (21), Handelspark De Weteringen (13), Hazenberg (13), Rhienderen Noord (10), Verspreide huizen Delden en Veldwijk (9), Industrieterrein (6), Verspreide huizen Eerbeek (5), Deventerweg en Polbeek (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Mars (76), Kloosterlanden (37), Rhienderen Noord (14), Handelspark De Wetering (13), Bergweide (11), Revelhorst Iii (9), Hazenberg Incl. Uitbreiding (8), Revelhorst I (6), Kollergang Incl. Uitbreiding (5), Werkveld (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Mercuriusweg 2 B, D in Zutphen.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen