Kantoor - Huur - Parktoren

Nieuwe Stationsstraat 20 6811KS Arnhem

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Nieuwe Stationsstraat 20 6811KS Arnhem
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
in Parktoren op Nieuwe Stationsstraat 20 in Arnhem

Kantoor - Huur
7800 m2
Arnhem Park Tower

Dit business center is gevestigd in een zeer markant en zichtbaar gebouw, dat niet centraler had kunnen liggen. Het is gelegen boven het station in het hart van een Arnhemse zakenwijk. Hier vindt u zeer representatieve, compleet ingerichte kantoorruimtes met fullservice faciliteiten. Zo kunt u gebruikmaken van wifi met high speed internet, printfaciliteiten en persoonlijke ondersteuning door een gespecialiseerd team. Ook zijn er vergaderruimtes aanwezig die beschikken over videoconferencing. Bovendien kunt u op aanvraag uw ruimte voor verschillende doeleinden inrichten. Een ideale omgeving om efficiënt te werken en uw bedrijf professioneel te presenteren. De stad is per spoor verbonden met belangrijke steden in binnen- en buitenland, mede door de ligging van Arnhem dichtbij de Duitse grens. Vanaf de 13 en 14e verdieping van het business centre is er een geweldig uitzicht over de stad. Het World Trade Centre is om de hoek. Het gebouw wordt gedeeld met een grote energieleverancier en een internationaal IT bedrijf. De regio Arnhem-Nijmegen staat bekend als een populaire plek voor conferenties en heeft een bloeiende food en gezondheidssector, onder andere door de aanwezigheid van twee universiteiten. Eveneens gevestigd in Park Tower zijn banken, IT-specialisten en een toonaangevende dansonderneming.

Faciliteiten:
- compleet ingerichte kantoren
- Inrichting, op maat in overleg mogelijk
- Flexibel huren, per dag, maand of per jaar
- Bemande receptiedienst
- Telefoon- en secretariële services
- ICT- en telecomoplossingen
- Vergaderen met videoconferencing
- Wifi met high speed internet
- Virtueel kantoor mogelijk
- Parkeergarage
- Business Lounge
- 24 uur toegang
- Ideaal bereikbaar met OV
- Lift
- Stadscentrum
- 12e & 13e verdieping

WERKPLEK AL BESCHIKBAAR VOOR €180,- PER MAAND, EXCLUSIEF BTW.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
7.800 m2
Parkeerplaatsen:
140
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Industrieterrein (48), Bedrijventerrein (47), Elst-Zuidoost (31), Stationsplein (29), Transvaalbuurt (29), Velp-Noord boven spoorlijn (12), Janssingel (19), Kronenburg (19), Weverstraat (17), Elden (16)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centerpoort Noord (32), De Aam (28), Westervoortsedijk (23), Beemd (10), Het Broek (15), Ijsseloord Ii (15), Centerpoort-Nieuwgraaf (11), Industriepark Kleefse Waard / Koningspley (9), Pannenhuis I (7), Het Ambacht 1 / 2 / 3 / 4 (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nieuwe Stationsstraat 20 in Arnhem.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Arnhem? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Stationsplein te Arnhem. Dit kantoor met de naam “Parktoren” heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 7800 m2 en ligt op Nieuwe Stationsstraat 20 in Arnhem.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen