Kantoor - Huur

Oosterhoutseweg 89 4816KC Breda

Informatie aanvragen

€ 950,- per maand

Oosterhoutseweg 89 4816KC Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Oosterhoutseweg 89 in Breda

Kantoor - Huur
150 m2

Moderne kantoorunit met bedrijfsruimte beschikbaar voor verhuur op het kleinschalige bedrijventerrein ‘De Druivenstraat’ in Breda. Het gebouw kenmerkt zich door een representatieve uitstraling en is een visitekaartje voor de gebruiker van deze unit.

Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt deze unit qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. Het is van groot belang dat de uitstraling ook in de toekomst behouden blijft. Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede is gekomen.

Metrages

Begane grond: circa. 75 m² kantoorruimte (inclusief circa. 20 m² bedrijfsruimte)
1e verdieping: circa. 75 m² kantoorruimte

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met milieucategorie III. Detailhandel is niet toegestaan (behoudens vrijstelling). Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Parkeren

Rondom de kantoorunit zijn vier privé parkeerplaatsen beschikbaar. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Voorzieningen
• Airconditioning
• Garderobe
• Systeemplafond
• Inbouwverlichting
• Internetaansluitingen
• Telefonieaansluitingen
• Kabelgoten
• Kunststofkozijnen met dubbele beglazing
• Te openen ramen
• Serverruimte
• Pantry
• Stucwerkwanden

Ligging en bereikbaarheid

De kantoorunit is gelegen op bedrijventerrein 'De Druivenstraat' in Breda. Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door haar variatie van lokale en nationaal bedrijven en haar uitstekende bereikbaarheid middels de diverse uitvalswegen naar het centrum van Breda, de omringende gemeenten en de op- en afritten van de A16 (Breda- Rotterdam) en de A27 (Utrecht – Breda).

Huurcondities:

Huurprijs: € 950,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: Nader te bepalen
Opzegtermijn: 3 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 950,- per maand
oppervlakte:
150 m2
Bouwjaar:
2007
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Emer (52), Station (40), Chasse (30), Hoogeind (28), Centrum (15), Steenakker (27), Verspreide huizen Rijen (27), Tuinzigt (26), Brabantpark (24), Schorsmolen (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Hoogeind (28), Kievitsloop-Paardeweide (25), Slingerweg / Tramsingel (20), Achter Emer (14), De Wijsterd (6), Bp Hoevestein (5), Charles Petitweg (11), Oosterheide (6), Everdenberg (5), Heilaar Noord (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Oosterhoutseweg 89 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Breda? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Druivenstraat in de buurt Doornbos-Linie te Breda. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 150 m2 en ligt op Oosterhoutseweg 89 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen