Winkel - Huur

Nieuweweg 12 9711TD Groningen

Informatie aanvragen

€ 500,- per maand

Nieuweweg 12 9711TD Groningen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Nieuweweg 12 in Groningen

Winkel - Huur
50 m2
Soort: winkelruimte.

Oppervlakte: ca. 50 m2.

Huurprijs: 500,00 per maand, exclusief btw.

Stand en ligging: winkelruimte gelegen aan de rand van het stadscentrum, aan een zij-straat van het Damsterdiep.

Bereikbaarheid: goed bereikbaar middels openbaar vervoer en voor het winkelend publiek ligt deze locatie langs de route van uitgang parkeergarage naar het centrum.

Parkeervoorziening: parkeergarage "Damsterdiep" met een capaciteit van ca. 600 parkeerplaatsen op loopafstand en parkeergelegenheid voor de deur.

Bestemming en gebruik: (bron: gemeente Groningen). Bestemmingsplan "Binnenstad-Oost". Het gebied is aangewezen als stadswoonwijk en is bestemd voor vele doeleinden. Detailhandel behoort ook tot de mogelijkheden.
Indien de huurder/koper een gebruiksfunctie voor ogen heeft die afwijkt van het laatste gebruik dan dient hij hierover zelf contact op te nemen met de Gemeente. Het laatste gebruik betreft detailhandel.

Milieu: er zijn geen omstandigheden bekend die het gebruik zouden kunnen belemmeren.

Voorzieningen: toilet, pantry, centrale verwarming met radiatoren.
 
Nevenbestemming Kantoor

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 500,- per maand
oppervlakte:
50 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Binnenstad-Zuid (83), Stadscentrum (43), Binnenstad-Noord (23), Schildersbuurt (17), Haren (9), Paddepoel-Noord (14), Binnenstad-Oost (10), Binnenstad-West (9), Helpman-West (8), Oost-Indische buurt (5)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Hoendiep (6), Winschoterdiep / Eemskanaal (6), Peizerweg / Suikerunie (2), Hoogkerk Oost En West (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nieuweweg 12 in Groningen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Groningen? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Binnenstad-Oost te Groningen. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 50 m2 en ligt op Nieuweweg 12 in Groningen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen