Kantoor - Huur

Emrikweg 26 2031BT Haarlem

Informatie aanvragen

€ 2.350,- per maand

Emrikweg 26 2031BT Haarlem
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :







Kantoor te huur aangeboden
op Emrikweg 26 in Haarlem

Kantoor - Huur
423 m2

Modern kantoorpand verdeeld over twee verdiepingen met opslagruimte en 4 privé parkeerplaatsen op eigen terrein gelegen op bedrijventerrein Waarderpolder in Haarlem.

Metrages

Begane grond
Kantoorruimte: circa. 163 m2
Overige ruimte: circa. 53 m2

1e verdieping
Kantoorruimte: circa. 193 m2
Overige ruimte: circa. 14 m2

Huurprijs: € 2.350,- excl. BTW per maand
Aanvaarding: In overleg

Indeling

Middels de gezamenlijke entree komt u binnen in de gang met toegang tot twee verblijfsruimtes en toiletgroep en pantry, via de trap gaat u naar de 1e verdieping met toegang tot de andere twee verblijfsruimtes. Voor het vervoeren van goederen naar de 1e verdieping is er een elektrische goederenlift aanwezig van circa. 2 m2

Voorzieningen

De kantoorruimte is voorzien van een alarminstallatie, systeemplafond met inbouwverlichting, internet en telefonieaansluitingen, gedeeltelijk aluminium kozijnen en gedeeltelijk hardhoutenkozijnen met dubbel gecoate beglazing, betonvloeren met tapijtafwerking, mechanische ventilatie, pantry, brandpreventiemiddelen, stucwerkwanden, betegelde toiletruimte, goederenlift en een CV- installatie met wandradiatoren.

Buitenterrein

Rondom het pand bevinden zich 4 privé parkeerplaatsen. Extra parkeergelegenheid is volop
beschikbaar aan de openbare weg.

Ligging

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein de Waarderpolder in Haarlem. Vanwege de verschillende uitvalswegen naar de N205, A200 en de A9 zijn onder andere Amsterdam, Schiphol, Haarlem en Alkmaar uitstekend bereikbaar. Tevens is het bedrijventerrein goed bereikbaar met het openbaar vervoer door het nabij gelegen NS station Haarlemmerliede/ Spaarnwoude.

Huurcondities

Huurprijs: € 2.350,- excl. BTW per maand
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Opzegtermijn: 6 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 2.350,- per maand
oppervlakte:
423 m2
Bouwjaar:
1990
Buurt:
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (143), Centrum (77), Stationsbuurt (62), Zuidzijdebuurt (29), Koninginnebuurt (28), De Pijp (21), Zijlweg-Oost (20), Bedrijventerrein Sloterdijk (19), Meerplein (19), Slachthuisbuurt (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (136), De Pijp (22), Terrein(en) Zeehaven Ijmuiden Nv (29), Sloterdijk Iii-Zuid (19), Kagerweg (14), Hoofddorp-Noord (13), Stephensonstraat (12), Abp Lijnden (9), Tata Steel Ijmuiden Bv Terrein (6), Cruquius-Zuid (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Emrikweg 26 in Haarlem.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Haarlem? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Waarderpolder in de buurt Waarderpolder te Haarlem. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 423 m2 en ligt op Emrikweg 26 in Haarlem.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen