Bedrijfsruimte - Huur & koop

Bolderweg 39 1332AZ Almere

Informatie aanvragen

€ 795,- per maand

Bolderweg 39 1332AZ Almere
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Bolderweg 39 in Almere

Bedrijfsruimte - Huur & koop
102 m2 - 200 m2

TE HUUR of TE KOOP: Twee nieuwbouw bedrijfsunits met kantoor

Adres: Bolderweg 39 E + F te Almere Buiten.

Op een gunstige locatie op het bedrijventerrein "De Vaart" is dit multifunctionele bedrijvencomplex gesitueerd. Het bedrijvencomplex bestaat uit 14 gekoppelde bedrijfsunits gelegen aan de Bolderweg te Almere Buiten. Daarvan zijn er nu twee voor verhuur of verkoop beschikbaar.

OPPERVLAK:
Het totaal oppervlak bedraagt ca. 200 m² per unit, verdeeld over twee bouwlagen. Het oppervlak van de bedrijfsruimte bedraagt ca. 102 m² en is gelegen op de begane grond. Het oppervlak van de magazijnruimte en kantoorruimte bedraagt ca. 98 m² en is gelegen op de eerste verdieping.

"Indien nog beschikbaar is het eveneens mogelijk om beide panden te huren 200+200 m2= Totaal 400 m2"

VOORZIENINGEN:
Bedrijfsruimte: De bedrijfshal is ca. 3,5 mtr. hoog en is o.a. voorzien van een handmatig bedienbare overheaddeur van ca. 3 mtr. breed en ca. 2.70 mtr. hoog. De maximale draagkracht van de vloer in de bedrijfsunit op de begane grond bedraagt ca. 1.250 kg/m².

Kantoorruimte: De draagkracht van de verdiepingsvloer bedraagt ca. 400 kg/m². De verdiepingsvloer heeft een afgewerkte vloer.

Verder wordt de unit afgeleverd inclusief elektra, verwarming, enkele lichtpunten, toilet, pantry en een trap naar de verdiepingsvloer.
In overleg met de eigenaar is het bij verhuur mogelijk om een afwijkende afwerkpakket samen te stellen.

PARKEERGELEGENHEID:
Op het eigen terrein is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Iedere unit beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen.

HUURSOM:
€ 795,-- euro per maand per unit te vermeerderen met BTW

KOOPSOM:
Bolderweg 39 E-F: Per unit € 100.000,-- euro kosten koper


HUURTERMIJN:
Vanaf 2 jaar.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huur of verkoop. Indien een huurder of koper niet voldoet aan de voor belaste verhuur of verkoop gestelde criteria van 90% zal de huurprijs of koopsom zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder/eigenaar ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

BANKGARANTIE: Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.

OPLEVERING:
In overleg.

VOORBEHOUD:
Goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.

Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 795,- per maand
Totale oppervlakte:
200 m2
In units vanaf:
102 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Aantal bouwlagen:
1
Bouwjaar:
2006
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Verspreide huizen Almere-Buiten (181), Verspreide Huizen Almere-Haven (76), Verspreide huizen Almere-Stad (36), Gooisekant (28), Literatuurwijk (28), Veluwsekant (28), De Steiger (25), Waterwijk (18), Tussen de Vaarten Zuid (16), Muziekwijk Zuid (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: De Vaart I,ii & Iii (125), Poldervlak (53), Gooisekant (46), Hoge Kant (42), Veluwse Kant (o+w) (28), De Steiger (27), Gietersplaats (18), Gooisepoort 1e&2e Fase (18), De Uitgeverij (16), Hollandse Kant (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Bolderweg 39 in Almere.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Almere? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Vaart I,ii & Iii in de buurt Verspreide huizen Almere-Buiten te Almere. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 200 m2 en ligt op Bolderweg 39 in Almere.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen