Kantoor - Huur

Gaetano Martinolaan 75-95 6229GS Maastricht

Informatie aanvragen

€ 176,- per maand

Gaetano Martinolaan 75-95 6229GS Maastricht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Gaetano Martinolaan 75-95 in Maastricht

Kantoor - Huur
5 m2 - 60 m2

Kantoorruimte FlexOffiZ Maastricht

FlexOffiZ Maastricht MECC (Gaetano Martinolaan 75-95) biedt inspirerende werkplekken in een bruisend gebouw pal naast de A2. Op loopafstand van FlexOffiZ Maastricht MECC is het station Maastricht Randwyck gelegen. Zzp’ers, freelancers en andere professionals hebben de kans om eigen kantoor te houden in omgeving waar ook plaats is voor ontmoeting. De werkplekken zijn volledig ingericht en klanten zijn van vele gemakken voorzien. Kantoorruimtes kunnen per maand gehuurd worden. Als je meer zekerheid wilt kan je natuurlijk ook een contract voor langere tijd krijgen.

De kantoorunits zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten kantoorunit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven.

Prijslijst (tijdelijk 20% korting)

1-2   werkplekken €220,- per werkplek
3-4   werkplekken €200,- per werkplek
5-7   werkplekken €184,- per werkplek
8-15 werkplekken €168,- per werkplek
 

Voorzieningen

  • 24/7 open
  • eetmogelijkheden
  • openbaar vervoer
  • vergaderruimte
  • wifi

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 176,- per maand
Totale oppervlakte:
60 m2
In units vanaf:
5 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Wyck (42), Randwyck (23), Binnenstad (19), Boschstraatkwartier (9), Heugemerveld (9), Brusselsepoort (8), Villapark (7), Beatrixhaven (6), Scharn (6), Amby (5)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Beatrixhaven (5), Randwyck-Zuid Ii (2), Aan De Fremme (1), De Hazendans (1), De Steeg (1), Enci (1), Maastricht Aachen Airport (1), Scharn-Noord (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Gaetano Martinolaan 75-95 in Maastricht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Maastricht? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Randwyck te Maastricht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 60 m2 en ligt op Gaetano Martinolaan 75-95 in Maastricht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen