Kantoor - Huur

Takenhofplein 6 6538SZ Nijmegen

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Takenhofplein 6 6538SZ Nijmegen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Takenhofplein 6 in Nijmegen

Kantoor - Huur
837 m2
Hoogwaardig en markant kantoorgebouw gelegen op toplocatie in Nijmegen. Totale oppervlakte bedraagt circa 837m² Direct gelegen nabij de “Brabantse Poort” op bedrijvenpark Takenhofplein. Het pand is ruim van opzet en beschikt over diverse hoogwaardige voorzieningen zoals; -Airco; -Gratis parkeervoorzieningen; -Voldoende parkeerplaatsen; -Glasvezelverbinding; -Systeemplafonds; -Systeemwanden; -Alarminstallatie; -Mechanische luchtverversing; -Het opleveringsniveau kan in overleg worden aangepast. Door de zeer gunstige ligging is het kantoorpand uitstekend bereikbaar door de directe ligging aan diverse uitvalswegen zoals de A73 Venlo/ Boxmeer, de A50 ’s-Hertogenbosch de A15 Tiel / Rotterdam / Arnhem en de E31 / 57 Goch / Düsseldorf. De Kantoorruimte ligt op loopafstand van stadsdeel Nijmegen-Zuid (Dukenburg), de woonboulevard en het busstation (50m) en treinstation (50m). Het op flexibele basis huren van de kantoorruimte is bespreekbaar. 

Overige informatie:
Wat voor ligging heeft het object: het object is gelegen op een bedrijven terrein.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
837 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Kerkenbos (94), Stadscentrum (68), Bedrijventerrein Bijsterhuizen (36), Galgenveld (35), Westkanaaldijk (20), Hunnerberg (19), Bijsterhuizen (15), Bottendaal (15), Goffert (15), Nije Veld (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lindenholt (101), Bijsterhuizen (incl Wijchen) (36), West Kanaaldijk (20), Wijchen Oost (15), Winkelsteeg (15), Aalsterveld (11), Schoenaker (4), Sluisweg (6), Oost-Kanaalhaven (5), Kraanvogel (3)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Takenhofplein 6 in Nijmegen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Nijmegen? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Kerkenbos te Nijmegen. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 837 m2 en ligt op Takenhofplein 6 in Nijmegen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen