Winkel - Huur

Vlietlaan 10 3061DW Rotterdam

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 895,- per maand

Vlietlaan 10 3061DW Rotterdam
Informatie aanvragen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :







Winkel te huur aangeboden
op Vlietlaan 10 in Rotterdam

Winkel - Huur
131 m2

Te Huur

De winkelruimte bevindt zich op de Vlietlaan, de Albert Heijn, tal van andere winkeltjes en een tramhalte zijn binnen handbereik. De Kralingse plas is met een wandeling binnen ca. 5 minuten te bereiken. Het centrum  kunt beiden worden bereikt binnen ca. 10 minuten met de fiets of met een directe ov lijn.  

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg (betaald).

Oppervlakte
Ca. 131 m² gelegen op de begane grond

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 895,00 per maand exclusief BTW


Opleveringsniveau
n.o.t.k.

Beschikbaar 
in overleg beschikbaar

Bankgarantie
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.   Huurindexering: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).  

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 895,- per maand
oppervlakte:
131 m2
Aantal bouwlagen:
2
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Stadsdriehoek (87), Buurt 00 (56), Cool (49), Oude Noorden (34), Centrum (33), Hillegersberg-Noord (28), Kralingen-West (26), Rubroek (26), Zuidplein (26), Hillesluis (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Hoofdweg-Noord (8), Stadionweg E.O. (3), Donkersloot-Zuid (2), Berkelse Poort (1), Ceintuurbaan (1), Donkersloot-Noord (1), Hoofdweg-Zuid (1), Hooge Veenen (1), Reijerwaard (1), Slachthuisweg Stena (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Vlietlaan 10 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Kralingen-West te Rotterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 131 m2 en ligt op Vlietlaan 10 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen