Bedrijfsruimte - Huur

Kompasstraat 39 2583XW 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 115,- per m² / jaar

Kompasstraat 39 2583XW 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Kompasstraat 39 in 's-Gravenhage

Bedrijfsruimte - Huur
389 m2

Kompasstraat 39

Algemene omschrijving
Zoekt u een nieuwe plek waar u uw bedrijf kunt starten? Overweeg ook Oud-Scheveningen dicht bij het strand. In de plint van een grootschalig en modern wooncomplex ligt op zicht vanuit de doorgaande weg een multi-inzetbare ruimte. Uitstekend geschikt als kinderdagverblijf maar ook als kantoor of praktijkruimte in de dienstensector.
 
In de plint van het complex van woningen, bedrijfsruimten en parkeergarage is nog circa 389 m2 bedrijfsruimte beschikbaar.
 
Omgeving/wijkinformatie 
De Kompasstraat ligt in de driehoek van de haven, het strand en oud-Scheveningen. Het is een rustige straat met verschillende soorten huur- en koopwoningen. Merendeels van gestapelde bouw. In het naburige oude centrum zijn diverse voorzieningen aanwezig.
 
Bereikbaarheid
De Scheveningseweg verbindt de wijk met het centrum van Den Haag. U bent op deze plek vlakbij het strand en dichtbij openbaar vervoer. U bevindt zich op de scheidslijn van gratis en gereguleerd Parkeren.
 
Kenmerken en voorzieningen
De bedrijfsruimte is voorzien van basisaansluitingen voor gas, water en licht. Voorzien van toilet. Bedrijfsruimte(n) met een gemengde bestemming in de plint van een wooncomplex. Kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten, kantoren, dienstverlening kunnen we hier toestaan.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 3.727,- per maand excl. btw en ex. servicekosten

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 115,- per m² / jaar
oppervlakte:
389 m2
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Kerketuinen en Zichtenburg (32), De Rivieren (27), Vlietbuurt (24), Plaspoelpolder (30), Vliegeniersbuurt (21), Binckhorst (16), Buitengebied wateringen (16), Groente- en Fruitmarkt (8), Rond de Energiecentrale (9), Laakhaven-West (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Kerketuinen (23), Westvlietweg Iii (23), Plaspoelpolder (32), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (21), Forepark (18), Binckhorst (18), Zichtenburg (13), Westland Bedrijven Center (15), Middenweg (8), Fruitweg (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kompasstraat 39 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Oud Scheveningen te 's-Gravenhage. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 389 m2 en ligt op Kompasstraat 39 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen