Kantoor - Huur

Randstad 22 151 1316BM Almere

Informatie aanvragen

€ 115 /m²/jr

Randstad 22 151 1316BM Almere
Informatie aanvragen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Randstad 22 151 in Almere

Kantoor - Huur
375 m2 - 750 m2
Representatieve kantoorruimte op Kantorenpark Randstad
Adres: Randstad 22- 149 en/of 151 te Almere Stad.
De ligging is ideaal: op een uitstekende locatie aan de Randstaddreef vlakbij de afslag van de A6 naar Almere Stad, op loopafstand van centrum en station. Randstad Park bestaat uit zes traditioneel gebouwde kantoorgebouwen. De kantoorgebouwen hebben een eigen identiteit en staan ruim op het riante perceel dat een parkachtige inrichting kent. De gebouwen zijn modern, licht flexibel indeelbaar en ruim van opzet met alle eigentijdse voorzieningen. En parkeren? Geen enkel probleem, er is volop parkeergelegenheid op het eigen terrein.
Het is geen wonder dat juist betere bedrijven bewust kiezen voor Randstad Park als vestigingsplaats vanwege de fraaie entourage én de perfecte bereikbaarheid. Per auto én per openbaar vervoer. De nabijheid van gerenommeerde bedrijven zoals , Tactus, Kentalis, Vancis, de Notaris Unie, Gibo Groep, Yes-co en de aanwezigheid van glasvezel-bekabeling op het Kantorenpark dragen bij aan het zeer aantrekkelijke karakter van deze locatie.
OPPERVLAK:
De beschikbare kantoorruimte is gelegen op de eerste en/of tweede verdieping en heeft een totaal oppervlak van ca. 375 m² per bouwlaag incl. algemene ruimte.
VOORZIENINGEN:
De hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte is o.a. voorzien van: een koelinstallatie (per kantoorkamer regelbaar), kabelgoten, verwarming middels individueel regelbare paneelradiatoren, een systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen, buitenzonwering d.m.v. screens, een pantry en een toiletgroep. Als extra beveiliging is het eigen terrein afgesloten d.m.v. automatische slagbomen.
ICT GEBRUIK:
Het kantoorgebouw is eveneens voorzien van glasvezelbekabeling en breedband internetvoorzieningen, waardoor bedrijven direct aan internet kunnen worden gekoppeld. De geleverde dienstverlening ondersteunt een betere bereikbaarheid van bijvoorbeeld e-mail verkeer en de eigen website.
PARKEERGELEGENHEID:
Op het eigen terrein beschikt men over 8 parkeerplaatsen per verdieping à 450,-- euro per parkeerplaats, per jaar, te vermeerderen met de wettelijke BTW.
HUURSOM:
€ 115,- per m² per jaar.
Indien de BTW niet verrekend kan worden zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
SERVICEKOSTEN:
De servicekosten (voorschot) per verdieping € 425,00 per maand, te vermeerderen met de wettelijke BTW.
(e.e.a. op basis van nacalculatie).
Ten aanzien van nutsvoorzieningen ten behoeve van de gehuurde ruimte dient huurder zelf zorg te dragen bij de daartoe aangewezen instellingen.
BANKGARANTIE:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.
OPLEVERING:
In overleg.
VOORBEHOUD:
Goedkeuring door eigenaar.
Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
Meer informatie vindt u ook op de projectwebsite:
Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 115 /m²/jr
Totale oppervlakte:
750 m2
In units vanaf:
375 m2
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Verspreide huizen Almere-Stad (88), Verspreide Huizen Almere-Haven (76), Verspreide huizen Almere-Buiten (49), Valkeveen (41), Literatuurwijk (29), Gooisekant (25), Tussen de Vaarten Zuid (24), Veluwsekant (24), Centrum Almere-Stad (23), De Noord (21)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Gooisekant (34), Gooisepoort 1e&2e Fase (32), Gooimeer Zuid (25), Veluwse Kant (o+w) (24), Industriewijk (22), De Uitgeverij (15), Randstad (15), Het Atelier (14), De Vaart I,ii & Iii (13), De Binderij (12)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Randstad 22 151 in Almere.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Almere? We bieden u nu een uniek kantoor aan te Almere. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 750 m2 en ligt op Randstad 22 151 in Almere, dit adres ligt in een kantorenpark.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen