Winkel - Koop

Grote Houtstraat 7 2011SB Haarlem

Informatie aanvragen

€ 1.250.000,-

Grote Houtstraat 7 2011SB Haarlem
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te koop aangeboden
op Grote Houtstraat 7 in Haarlem

Winkel - Koop
250 m2

OBJECT:
Grote Houtstraat 7 is gelegen aan het drukste gedeelte van de Grote Houtstraat in Haarlem. Het pand bestaat uit maar liefst vier verdiepingen en wordt zonder gebruik aangeboden. Sinds de jaren dertig was hier gevestigd de vermaarde IJssalon “Tremonti”. Op de begane grond bevindt zich de winkel van ca. 70 m2. In het souterrain bevindt zich de ijsbereidingskeuken van ca. 27 m2.
In de zijgevel aan het “guldenbergspoortje” bevindt zich de ingang naar het trappenhuis die de verdiepingen ontsluit. Het pand bestaat uit een voor- en achterhuis dat verbonden is met het trappenhuis. Het achterhuis heeft boven de winkel twee verdiepingen van elk ca. 27 m2, het voorhuis heeft boven de winkel drie verdiepingen van elk ca. 28 m2. De derde (bovenste) verdieping van het voorhuis heeft op de tweede verdieping van het achterhuis tevens een dakterras met een riant uitzicht over de stad.
Op dit moment bestaat de eerste t/m derde verdieping uit één bovenhuis.
Het geheel dient volledig gerenoveerd te worden. Zowel het interieur als het exterieur dient gemoderniseerd te worden.

BEREIKBAARHEID:
Uitstekend bereikbaar met:
• OV (het object is gelegen op loopafstand van het NS-station)
• Auto (betaald parkeren in parkeergarage op loopafstand)

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Monument/beschermd stadsgezicht:
Gemeentelijk monument.

• Ouderdomsclausule:
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

• Asbestclausule:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen genomen te worden.
Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

• Bodeminformatie:
Wat betreft de bodemgesteldheid verklaart koper bekend te zijn met de inhoud van de omgevingsrapportage van de gemeente Haarlem d.d. 7 december 2016. Op aanvraag verkrijgbaar.
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

• Aanvaarding: in overleg.

OPLEVERING:
Het object wordt aangeboden en dient aanvaardt te worden “as is where is” * met inbegrip van alle
aanwezige roerende zaken.
* “as is where is”; Dit houdt in dat het object door de koper wordt aanvaard in de juridische, milieu technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht c.q. oplevering, derhalve inclusief alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkopers zullen aldus geen garanties verstrekken en zullen geen enkele aansprakelijkheid ter zake aanvaarden.

BESTEMMING:
Het bestemmingsplan “Oude stad” uit mei 2014 geeft voor deze locatie aan “Centrum – 1” waarbinnen mogelijk is; op de begane grond; detailhandel, kantoor, horeca – 1 en hotel en op de verdiepingen; wonen, shortstay en hotel.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan is de koper hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1.250.000,-
oppervlakte:
250 m2
Beschikbaar per:
Per direct beschikbaar
Breedte gevel:
3,5 m
Lokale voorzieningen:
Winkel op minder dan 500 m
Gebied:
Stadscentrum dorpskern, stadskern en winkelcentrum
Welstandsklasse:
A1
Bijdrage winkeliersvereniging:
A1
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Branchebeperking:
Nee
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te kopen zijn: Centrum (35), Transvaalbuurt (10), Verspreide huizen in het duingebied (9), Europawijk (7), Hoofddorp-Noord (6), Indische buurt-Noord (5), Stationsbuurt (5), Bloemendaal (4), Koninginnebuurt (4), Moerbergbuurt (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Grote Houtstraat 7 in Haarlem.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te koop in Haarlem? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Centrum te Haarlem. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 250 m2 en ligt op Grote Houtstraat 7 in Haarlem, dit adres ligt in een stadscentrum dorpskern, stadskern en winkelcentrum.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen