Kantoor - Huur

Hoog en Droog 28 7511KS Enschede

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Hoog en Droog 28 7511KS Enschede
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Hoog en Droog 28 in Enschede

Kantoor - Huur
190 m2

Zoekt u een kantoor te huur in Enschede? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt De Bothoven te Enschede. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 190 m2 en ligt op Hoog en Droog 28 in Enschede.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: Prijs op aanvraag

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 1890
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Hoog en Droog 28 in Enschede te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
190 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Broeierd (58), City (41), Eekte-Hazewinkel (31), Bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid I (10), Boddenkamp (15), Industrie- en havengebied (15), Binnenstad-Oost (10), Roombeek-Roomveldje (12), Varvik-Diekman (12), Horstlanden-Stadsweide (11)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Havengebied (17), Twentekanaal Zuid (10), Eekte-Hazewinkel (15), Hazewinkel Noordwest (9), Euregio Bedrijvenpark (8), Hazewinkel Zuidwest (7), Marssteden (7), Twentekanaal Noord (3), Hanzepoort (4), Zeggershoek- Fabelenweg (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Hoog en Droog 28 in Enschede.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen